Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Dovo lederen scheerriem

16 Reviews
Artikelnummer ADD5345

Reviews voor Dovo lederen scheerriem

Dovo

16 Reviews
€ 42,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

16 Reviews
Sorteer op:
Caron, Noyon

maandag 25 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Urs, Wichtrach

dinsdag 30 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Amsterdam

donderdag 21 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Anoniem, Schiedam

woensdag 25 november 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht om mijn zakmessen de finishing touch te geven. Dit lukt aardig goed. Ik heb wel het idee dat het meer is bedoeld voor scheermessen omdat de riem best smal is. Ik zal in de toekomst nog een bredere strop op en stuk hout bestellen.


Urs , Wichtrach

zondag 27 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sjoerd, Delft

vrijdag 8 mei 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Helaas heb ik (nog) niet de volledige benodigde ervaring voor het gebruik van een strop, maar wel kan ik vertellen dat deze in ieder geval goed in elkaar zit, het stikwerk is goed en lijkt geen problemen te gaan geven en verder voelt het als een goede kwaliteit leer.


Anoniem, Groningen

vrijdag 2 januari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als je niet te veel materiaal van je mes wil afslijpen dan is zo'n scheerriem ideaal.


marco, opglabbeek

vrijdag 28 februari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer tevreden van. Uitstekend service


Freek, Groningen

maandag 3 februari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede riem, makkelijk op te hangen door het metalen haakje.


Duijm, Poortvliet

maandag 3 december 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt zoals het hoort, taai ding!


marko, Gorssel

donderdag 12 april 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

een goede riem . ik gebruik hem voor mijn scheermes maar ook voor mijn keuken messen en die blijven nu mooi scherp hierdoor .


Jochem, BAKKUM

zaterdag 10 maart 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stevig, goede wartel en goede afwerking. Kwaliteit die tegenwoordig zeldzaam wordt


Whistler, dronten

donderdag 16 februari 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle levertijd, klantvriendelijk, geven zonodig ook telefonisch informatie over het produkt.


Migiel, Rijsenhout

zaterdag 10 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt goed met een beetje Fitz polishing pasta om het mes net even wat glans en extra scherpte te geven.


Chris, Breda

zaterdag 16 april 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Beetje duur maar de resultaat is uiterst goed. Het ideale manier om net het beetje meer scherpte en glimmende resultaat uit je slijp kunsten te halen. Ben er uiterst te vrede mee. Een kleine handige tip. Koop bij je lokale ijzerhandelaar een haakje. En schroef deze op jouw ideale hoogte in de muur. En de levering net als altijd super snel.


Ad, Rotterdam

vrijdag 6 augustus 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

eindelijk na jaren dan toch maar aangeschaft. Goede kwaliteit leer om de laatste scherpe kantjes er af te halen. Ik prefereer toch om de riem te gebruiken zonder slijppasta.


Artikelnummer ADD5345

Reviews voor Dovo lederen scheerriem

Dovo

16 Reviews
€ 42,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland