Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 40cm 5113.40

9 review(s)
Artikelnummer DEB5113.40

Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 40cm 5113.40

9 review(s)
€ 85,45
Adviesprijs€ 99,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Diameter: 40 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

9 review(s)
Sorteer op:
Mark, Wezup

vrijdag 4 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super pan. Lekker ruim. Het is net een grote bakplaat naar dan met een goeie rand. Even aandacht besteden aan inbranden maar dan bezit voor het leven.


Robert Jan, Zuid-Beijerland

maandag 22 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De, de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan is de vierde die ik heb uit deze reeks. Er is voor mij maar één pannen merk. Ik ben zo blij als een ei als hij binnen is en op het vuur gezet kan worden. + De 100% betrouwbare levertijden en service van Knives and Toles maken de aankoop tot iets moois.


EDINBURGH, Edinburgh

donderdag 11 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dominique CREPEAU , La Teste-de-Buch

zondag 12 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

daniel schertzinger, Habsheim

vrijdag 14 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Frans Macquoy, laakdal

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

pan al gebruikt om worsten te bakken aardapellen en spek met eieren alles was goed gebakken en was nog lekker ook


berger, RAEDERSHEIM

woensdag 17 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

zet, dison

dinsdag 26 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Apeldoorn

dinsdag 27 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastisch! Inbranden is niet zo eng als ik dacht. Fluitje van een cent. En met deze pan kan er eigenlijk niets misgaan. Hij wordt alleen maar mooier door gebruik. Heel wat anders dan mijn anti-aanbakpannen, die nergens tegen kunnen. Ik gebruik de pan vooral voor paella. Mooi groot en ruim en hoog genoeg voor 6p. En hij past net in mijn oven. Topaankoop, ben er erg blij mee.


Artikelnummer DEB5113.40

Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 40cm 5113.40

9 review(s)
€ 85,45
Adviesprijs€ 99,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Diameter: 40 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad