Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor CRKT CEO Flipper 7097 zakmes, Richard Rogers design

19 review(s)
Artikelnummer CK-7097

Reviews voor CRKT CEO Flipper 7097 zakmes, Richard Rogers design

19 review(s)
€ 69,99
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

19 review(s)
Sorteer op:
DiaRops, Watermael-Boitsfort

zondag 4 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jphd, CHALONNES sur loire

dinsdag 5 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Remy, Nijlen

maandag 21 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Graaf! Net wat ik verwachtte, fijn lemmet en goede kwaliteit. Echt een aanrader voor dagdagelijks gebruik.


Alex, Labenne

zondag 21 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

KB, Stendal

woensdag 10 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Heerenveen

donderdag 27 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig verfijnt mes, loopt soepel en voldoet aan alle verwachtingen


Chris, Leidschendam

donderdag 27 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi slank mes dat prima in de zak van een jasje past. Het heeft een chique uitstraling dat niet misstaat bij een CEO. Het is geen mes voor zwaar werk, maar prima om brieven te openen en ander licht werk. Prima mes voor de prijs.


Fredd, Zoetermeer

dinsdag 20 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het mes is goed gebouwd van mooie materialen. Echter zo klein en petieterig uitgevoerd dat het de naam fruithapje zou moeten hebben. Helaas voor mij te klein ..


Tommy Ray, Zwijndrecht

vrijdag 9 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Groot fan van Gentleman's designs. Het strakke design zorgt ervoor dat je dit mes zelfs in je borstzakje kan dragen zonder dat het opvalt. Ook met grote handen ligt deze prettig in de hand. Enige waar ik even aan moest wennen is de flipper, maar na een paar keer oefenen ging het openen vloeiend. Dit mes is echt viesscherp.


Tonio, Dijon

maandag 11 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniël , Ouderkerk aan de Amstel

vrijdag 20 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie fijn compact gentlemans mes.. very smooth flipper voor snelle depolyment... net een pen in je zak


Tom, ZEVENHUIZEN ZH

vrijdag 1 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel mooi design, klein profiel. eigenlijk nog best goed te flipperen


Kalle, Tartu

zaterdag 26 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

kagromat, Daugavpils

zaterdag 26 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Baur Murza, Utrecht

zondag 12 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Very slender! Smaller than some pens. Not very practical, but a beautiful knife and we'll built. More for very small and delicate jobs. Cutting apples is a bit difficult due to the blade geometry.


Eric, Rotterdam

dinsdag 23 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi stukje elegantie makkelijk mee te nemen en licht. Past overal in elke zak zo zie ik het graag.


MatthRiv, Saint Michel de Chabrillanoux

maandag 22 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gérard, Quiévrain

dinsdag 9 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Conforme à la description, livraison rapide.


Konstantin Bokov, Limassol

woensdag 19 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer CK-7097

Reviews voor CRKT CEO Flipper 7097 zakmes, Richard Rogers design

19 review(s)
€ 69,99
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad