Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: KAI Seki Magoroku Shoso

KAI wijkt af van de gebaande paden en presenteert een serie keukenmessen in een geheel nieuwe stijl. Nadat we onlangs op de Ambiente in Frankfurt mochten kennismaken met deze messen, zijn we blij ze nu ook te mogen presenteren. Maak kennis met KAI Seki Magoroku Shoso!

KAI Seki Magoroku Shoso: anders dan anders

Waar de reeds bekende KAI-series uitgerust zijn met handgrepen van verschillende houtsoorten of kunststof, bestaan deze Shoso’s volledig uit roestvast staal. Dit maakt ze opvallend en exclusief, maar bovenal zeer hygiënisch. De messen bieden bacteriën namelijk geen enkele kans om zich ergens in het mes te nestelen, doordat openingen ontbreken.

Verder zijn de ergonomisch gevormde handgrepen voorzien van kleine ruitvormige inkepingen, die je extra grip bieden tijdens het snijden. Niet alleen een hygiënische handgreep dus, maar tevens een erg veilige!

Convex-snede voor langdurige scherpte

Het lemmet van de Seki Magoroku Shoso-serie is op convex-wijze geslepen. Dit houdt in dat het lemmet vanuit de snede richting de rug ‘bol’ staat. Het voordeel ten opzichte van de meeste andere keukenmessen, die in een V-vorm geslepen zijn, is dat je hierdoor minder weerstand ervaart tijdens het snijden. Je zult ook minder gauw hoeven te slijpen, omdat het lemmet ‘achter de snede’ dunner is en je daardoor langdurig scherpte biedt.

We horen je denken: “met zoveel voordelen zal het wel een behoorlijk prijzige serie zijn.” Welnu, dat valt reuze mee! De messen vallen in dezelfde prijsklasse als de zeer betaalbare Seki Magoroku Redwood-serie van KAI.