Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Güde Alpha keukenmessen - nieuw in ons assortiment

Een ruime eeuw geleden opende Karl Güde zijn eerste messenmakerij in het Duitse Sollingen. Op dat moment was het dorpje de thuisbasis van ruim 9.000 kleine bedrijfjes die zich stuk voor stuk toelegden op het maken van messen. Rond 1910 ontwikkelde Sollingen dan ook haar reputatie van kwaliteit en degelijkheid.

Vanaf de start in 1910 staat Güde bekend om zijn fijne, hoogwaardige messen. Een traditie die, ook nu de vierde generatie aan het roer staat, nog altijd wordt voortzet. De Güde-messen worden voor een groot deel handgemaakt en zijn extra roestbestendig dankzij hun ijsgeharde lemmet. De keuze voor handwerk is bewust, waardoor een exclusief keukenmes het resultaat is.

Dat de kwaliteit van Güde-messen hoog en het design exclusief is bewijst het aantal prijzen dat ze gewonnen hebben. De Interior Innovation Award, de Longlife Design Award en de Red Dot Award: het is slechts een greep uit de onderscheidingen.

Güde Alpha: aboslute kwaliteit, garant voor jarenlang plezier in de professionele en thuiskeuken.

Bekijk de Güde-messen hier.