Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Zwilling Tools Twin Pure Dunschiller 37601-000

14 review(s)
Artikelnummer ZW37601-000

Reviews voor Zwilling Tools Twin Pure Dunschiller 37601-000

€ 19,00
€ 22,00

-14%

Je bespaart 3,00

± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

14 review(s)
Sorteer op:
KVC, stabroek

vrijdag 26 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ligt lekker in de hand en schilt heel vlot. Aanrader


Anoniem, Lennik

maandag 2 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De beste dunschiller die we ooit gehad hebben. Schilt perfect en ziet er zeer stevig uit om lang mee te gaan. Top.


Anoniem, Enkhuizen

dinsdag 29 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Dave, London

dinsdag 20 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Matthias, Amberg

zondag 17 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jean, SACLAY

dinsdag 10 maart 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Almelo

maandag 19 januari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekende kwaliteit en doet z'n werk naar behoren. Veel beter dan die flutdingetjes die je overal koopt.


johanniggie!!!, Hattemerbroek

zondag 7 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

hele fijne dunschiller,haarscherp en snijdt superdun vaatwasser bestendig en ligt zeer goed in de hand!! en ook de snelle levering was weer fantastisch!!! dank je wel Knives and Tools.


adriaan, Eindhoven

dinsdag 15 april 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Onvoorstelbaar dat zo een kleine dunschiller zo goed en scherp kan snijden.


Josée Stienen, Grathem

woensdag 5 maart 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ligt lekker in de hand. Lekker scherp; schilt snel. Mooi design.


f, Delft

maandag 13 januari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een heel erg goede dunschiller!


Kevin, Dordrecht

donderdag 9 januari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stevig en scherpedunschiller. Lekker dik handvat om vast te houden. Is reeds een aantal keren zonder probleem in de vaatvasser geweest.


Truitje61, Roermond

dinsdag 17 december 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eindelijk een dunschiller die echt dun schilt!


Harmen, Ermelo

zondag 8 december 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

pracht van een dunschiller, goed scherp en makkelijk in gebruik. Gewoon afwassen en niet in de machine dan heb je er het langs plezier van.


Artikelnummer ZW37601-000

Reviews voor Zwilling Tools Twin Pure Dunschiller 37601-000

€ 19,00
€ 22,00

-14%

Je bespaart 3,00

± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland