Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Wüsthof Gourmet 6-delige steakmesset, 1125060601

20 review(s)
Artikelnummer WU1125060601

Reviews voor Wüsthof Gourmet 6-delige steakmesset, 1125060601

20 review(s)
€ 118,95
€ 137,00

-13%

Je bespaart 18,05

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

20 review(s)
Sorteer op:
Bminault , La Chapelle Baton

dinsdag 24 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erik, Berlicum

woensdag 19 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima (vlijm) scherpe steak messenset voor een prima prijs!


Louis, BELLEGARDE-POUSSIEU

vrijdag 7 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lucas, Hoogvliet Rotterdam

donderdag 16 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heerlijk scherpe messen, snijd je vlees heel gemakkelijk


Monique, PONT SAINT MARTIN

donderdag 16 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leo Jorens, Ham

woensdag 1 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor dat ik mijn bestelling deed heb ik eerst de reviews gelezen en alles klopte. Ik ben zeer tevreden over mijn steakmessen


Paul Wijckmans, Bunde

woensdag 27 februari 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een glas wijn, wat fantasie, maar vooral een goed en scherp mes zijn meer waard dan duizend kookboeken.


Thierry, HORBOURG-WIHR

vrijdag 18 januari 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henk, Berkel en Rodenrijs

vrijdag 30 november 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi setje messen. Enig minpuntje is dat het handvat erg kunststof aan voelt. Maar waar zeuren we over voor een heerlijk scherp mes voor nog geen €15,- per stuk. Heerlijk scherp. Snij je vlees recht af zonder rafels. Deze messen liggen altijd op tafel met het avondeten.


CUVILLIER, PERPIGNAN

dinsdag 27 november 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

EITO, COLOMIERS

donderdag 6 september 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

IAW, Martignas

zaterdag 28 april 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

smaakmaker, Ouderkerk aan de Amstel

woensdag 26 oktober 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De Wüsthof steakmessen zijn vlijmscherp en liggen prettig in de hand. Wel jammer dat het bijbehorende messenblok wat op de website van Wüsthof afgebeeld staat nergens te koop is (GOURMET Messenblok - 8305 7-delig). Deze messen zijn te mooi om in een keukenla te slingeren...


Tyssens Mireille, Zwijndrecht

dinsdag 25 mei 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Long, Alkmaar

zaterdag 13 februari 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


xjnumb, Haren

vrijdag 22 januari 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als gebruiker van overwegend Japanse messen was ik benieuwd naar de snijkwaliteit en afwerking van de middel-onderkant van de Wusthof serie. Zeer tevreden zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Even over een Japanse watersteen (4000) halen om ze perfect te maken


E., Appingedam

woensdag 2 september 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


wvander eerden, Arnhem

vrijdag 2 januari 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Cadeau voor onze schoonzoon.Nadat ik via internet had geprobeerd om zijn naam, erin geetst te krijgen,wat niet gelukt was, heb ik via Apeldoorn alsnog het e.e.a. voor elkaar gekregen. prima service.


Brugman, Haarlem

donderdag 1 januari 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


MRE, Bemmel

zondag 6 juli 2008

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Artikelnummer WU1125060601

Reviews voor Wüsthof Gourmet 6-delige steakmesset, 1125060601

20 review(s)
€ 118,95
€ 137,00

-13%

Je bespaart 18,05

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland