Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Victorinox Outrider zwart 0.8513.3 Zwitsers zakmes

59 review(s)
Artikelnummer VT0.9023.3B1

Reviews voor Victorinox Outrider zwart 0.8513.3 Zwitsers zakmes

59 review(s)
€ 58,65
Adviesprijs€ 69,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

59 review(s)
Sorteer op:
Klaus R., Neckargemünd

donderdag 4 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

thierry, SAINT AUNES

donderdag 30 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anthony , Saint Jean de nay

maandag 30 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hervé , SANTA-LUCIA-DI-MORIANI

donderdag 19 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bouke, Groningen

vrijdag 22 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat mij betreft het ultieme Zwitserse zakmes wanneer je regelmatig buiten bent. Het grote mes en de grote platte schroevendraaier vergrendelen beide solide met een metalen liner lock waardoor je veilig kracht kunt zetten bij snijden en wrikken. Het formaat en gewicht ligt perfect in de hand als je wat grotere handen hebt. Aanwezigheid van zowel kruiskop (in lijn!) als kurkentrekker, zaag en schaar maken hem zeer compleet waardoor je voor EDC eigenlijk altijd de juiste tools bij je hebt.


René , Breda

zondag 17 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi, stoer mes met goeie uitstraling! Goede kwaliteit.


Marcel , Stellendam

donderdag 3 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb hem gekocht voor op de camping. Doet wat hij moet doen


Franck, Paris

vrijdag 14 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan, Pijnacker

maandag 22 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi bruikbare functies. Heel tevreden mee.


Philippe, Astene

zondag 16 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Veelzijdig, net alle tools die je nodig hebt en de Zwitserse kwaliteit die je van Victorinox kan verwachten… Mijn vorige Outrider ben ik na meer dan 10 jaar gebruik stomweg kwijtgeraakt, en de enkele dagen dat ik op dit nieuwe exemplaar moest wachten maakten me nog maar eens duidelijk hoeveel ik dit zakmes eigenlijk gebruik. Een absolute aanrader!


NoMoreMrKnifeGuy, Domfront en Poiraie

woensdag 29 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stefan, Zellerndorf

woensdag 22 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Une valeur sûre, POUGNY

zondag 8 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arsène , Kortrijk

donderdag 5 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi stukje gereedschap tijdens wandelingen!


olga, Kiel-Windeweer

vrijdag 30 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit Koop gerust bij Knives and Tools want dan heb je nooit spijt !


Art, Castleconnell

maandag 5 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

André, Hilversum

dinsdag 18 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb dit zakmes uitgezocht en gekocht speciaal voor mijn oudste zoon die regelmatig op kamp gaat. Hij is er ontzettend content mee en het zakmes is zeer compleet en functioneel. Een absolute aanrader en dat geldt eveneens voor knivesandtools.nl. Zoals altijd zijn de bestelling en bezorging zeer goed verlopen.


Frits, Alkmaar

zondag 7 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top zakmes 👍🏽! Handig en slim ontworpen. Scherpe prijs kwaliteit verhouding!


Lt.MonChou , ECAUSSINNES-D'ENGH.

zondag 19 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sebi , Essen

zaterdag 7 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer VT0.9023.3B1

Reviews voor Victorinox Outrider zwart 0.8513.3 Zwitsers zakmes

59 review(s)
€ 58,65
Adviesprijs€ 69,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad