Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Spotlight: Victorinox Outrider

De Victorinox Outrider is een van de grotere zakmessen van het Zwitserse merk. Met 14 functies kan dit Zwitsers zakmes je in de meest uiteenlopende situaties van dienst zijn. Het mes en de houtzaag zijn fijn om in je zak te hebben bij outdoor activiteiten zoals wandelen, bushcraften of geocashen. Door het toevoegen van de schaar en de kruiskop schroevendraaier kan je perfect zowel indoor als outdoor gebruiken, household-meets-outdoor zoals Victorinox het zelf mooi zegt.

De 14 functies van de Victorinox Outrider op een rijtje:

Mes

Het zakmes heeft een blad van 8 cm met de iconische droppoint zoals we terug zien in veel van Victorinox hun zakmessen. Het wordt lemmet vergrendeld door een liner-lock.

Blikopener met kleine schroevendraaier

Een ouderwetse stijl blikopener? Super handig in een survival situatie waar je de nacht moet doorkomen met alleen een blik bonen.

Priem

De priem zit na openen perfect in het midden van het mes. Hierdoor heb je een goeie grip en kan je veel kracht zetten op de priem. Perfect voor het doorboren van een leren riem of wilgen schors tijdens je crafting projecten.

Houtzaag

Het kleine zaagje zaagt zowel bij duwen als trekken. Dit zorgt ervoor dat je met hoge precisie een inkeping kan zagen in bijvoorbeeld je tentharing. Ook is de zaag te gebruiken bij het zagen van takken tot ongeveer 4 cm.

Lange smalle kruiskopschroevendraaier

De lange kruiskopschroevendraaier is heel handig als je een kastdeurtje moet stellen, een lamp of fotolijstje ophangen.

Kurkentrekker

Tegenover de priem zit een kurkentrekker, in het midden waardoor je veel kracht kan uitoefenen op de kurkentrekker. Tegenwoordig hebben veel wijnflessen een schroefdop maar echt goeie wijn zit in een gekurkte fles. Zit je lekker op het strand de zonsondergang te kijken dan krijg je makkelijk je favoriete wijn gewoon open.

Schaar

Klein maar vlijmscherp. Een klein geveerd schaartje, handig voor het openen van verpakkingen en knippen van pleisters.

Tandenstoker en Pincet

Zoals we gewend zijn van Victorinox zitten er in de greepschalen een pincet en tandenstoker verborgen. Handig als de resten van de vers gevangen forel uit je gebit wil halen. De pincet komt uitstekend van pas wanneer je tijdens het Bushcraften een splinter hebt opgelopen.

Flesopener met platte schroevendraaier en draadstripper

Het zakmes heeft ook een goede flesopener waar heel slim een sleufschroevendraaier aan toe is gevoegd. Om dit stukje gereedschap nog veelzijdiger te maken is er ook een uitsparing gemaakt die is geslepen, hiermee kan je makkelijk en nauwkeurig elektriciteitsdraad strippen.

Sleutelring

De Outrider heeft een sleutelring. Door dit grote zakmes aan je kleine sleutelbos te hangen raak je je sleutels minder snel kwijt. De ring is ook geschikt om een koord aan te bevestigen, zo kan je het zakmes verder personaliseren.