Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Victorinox Huntsman rood 1.3713 Zwitsers zakmes

243 review(s)
Artikelnummer VT1.3713

Reviews voor Victorinox Huntsman rood 1.3713 Zwitsers zakmes

243 review(s)
€ 34,85
Adviesprijs€ 41,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Rood
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

243 review(s)
Sorteer op:
Martin , Paris

maandag 27 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Berten, Ekeren

maandag 20 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig mes heb deze nu dagelijks op zak voor allerhande zaken:) ook goed ter vervang van een ouder en versleten vorig mes:)


Anja, Rucphen

donderdag 16 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eindelijk weer een manusje van alles.


Mick, Ballincollig

maandag 6 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hervé , SANTA-LUCIA-DI-MORIANI

donderdag 2 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M.CARAQUIN, Étampes

woensdag 3 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Joyce , Delft

dinsdag 26 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfect zoals altijd


David, Groningen

zondag 24 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals ik gewend ben van een Zwitsers zakmes. Top kwaliteit. De zaagfunctie werkt super, daarom wou ik deze uitvoering. Gebruik deze veel samen met de Old Timer mes om heerlijk met gesprokkeld hout bezig te zijn. werken met hout is een feestje met dit mes op zak. Zeker kopen als je nog twijfelt.


Jérémy Wagner, Illkirch-Graffenstaden

maandag 26 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Minetus, Bardigues

woensdag 14 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hervé, Thizy les Bourgs

vrijdag 5 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jætte, Orihuela

maandag 1 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kris, Robertstown

woensdag 27 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Garry Wiley, Dublin

woensdag 6 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aldo, Dwingeloo

dinsdag 5 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtig zakmes van zeer goede kwaliteit met alles erop en eraan wat je nodig hebt in de natuur of op een feestje.


Marco, Edam

woensdag 15 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Echt goed en handig mes


Hervé , SANTA-LUCIA-DI-MORIANI

donderdag 19 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michiel, Berkel en Rodenrijs

donderdag 10 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zakmes gekocht voor eerste autovakantie met dakkoffer. Naast een baco en imbus set alles wat ik nodig had aan gereedschap. Ook tijdens de vakantie kwam het veelvuldig van pas (pleisters knippen bv) Mes en schaar goed scherp. Ligt lekker in de hand. Erg tevreden als instapmodel. Overweeg wel om een maatje groter te nemen (ivm ontbreken kartelmes)


Oleksandr , København SV

dinsdag 20 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marin, Bjelovar

maandag 29 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer VT1.3713

Reviews voor Victorinox Huntsman rood 1.3713 Zwitsers zakmes

243 review(s)
€ 34,85
Adviesprijs€ 41,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Rood
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad