Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Skerper Professional slijpsteen korrel 5000 SVSP5000

20 Reviews
Artikelnummer SVSP5000

Reviews voor Skerper Professional slijpsteen korrel 5000 SVSP5000

Skerper

20 Reviews
€ 44,95
€ 49,95

-10%

Je bespaart 5,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

20 Reviews
Sorteer op:
Remy, Maastricht

woensdag 26 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De aanvulling op de set van Skerper (180 600 en 1000 3000 grit) is mijn eerste 5000 grit steen en compleet anders dan de vorige. De steen is een stuk zachter dus opletten dat je niet het mes in de steen vastzet. De messen worden mooi gepolijst met deze steen. Verzorging van de bestelling is zoals altijd bij K&T prima.


Rainer Häublein, Helsa/Eschenstruth

dinsdag 8 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sehr gut


Alain, Marmoutier

dinsdag 22 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nathan, Grembergen

dinsdag 24 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastische steen, maar je moet weten hoe je hem moet gebruiken. Ik heb zelf al wat ervaring met wetstenen, maar deze is naar mijn indruk vrij zacht waardoor je hem snel kan vervormen of zelfs tijdens het slijpen stukjes uit snijden als je hoek niet goed is. Maar met wat oefening kan je met deze steen je messen echt papiersnijdend scherp maken. Ik zou wel na deze steen nog voor een 8000 of 1000 gaan voor de finesse in afwerking.


Ad, Slagharen

donderdag 17 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Le mien, SAINT-PIERRE-EN-FAUCIGNY

woensdag 15 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

DIRY, AUTUN

donderdag 9 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geert van Opstal, Nijmegen

dinsdag 27 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima wetsteen. Ik gebruik hem voor mijn beitels in combinatie met andere slijpstenen. Perfect scherp en gepolijst. Zou eigenlijk al voldoende zijn. Voor de absolute perfectie gebruik ik nog een Naniwa steen korrel 10.000.


TUNE4IT, Hellevoetsluis

donderdag 15 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als je je mes echt scherp wil krijgen moet je deze steen gebruiken. Deze steen maakt je messen echt nog veel scherper vergeleken de 3000 steen van Skerper.


Jos Hekking, Arnhem

dinsdag 13 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Frederik, Ledeberg

maandag 21 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze steen voelt bijna aan als een zeepsteen. Met deze fijne korrel werk je alle krasjes van het slijpen moeiteloos weg en wordt de bevel weer een spiegel, alsof het mes nieuw is. Zeer tevreden.


P Pautiers, ANGOULEME

vrijdag 2 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leo BE, Arendonk

maandag 29 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

voldoet wat ik ervan verwachte, messen snijden zoals het hoort te zijn; eerst voor gezet op watersteen daarna op Eden steen 2000 na getrokken dan op de Eden 5000 geweldig resultaat. zeker een aanrader.


leon, Maastricht

maandag 21 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik ben een groot fan van slijpstenen en bezit er dan ook meerdere van knivesandtools. Over het algemeen ben ik zeer tevreden behalve over deze 5000 korrel. De slijpsteen is gewoon te zacht, waardoor mijn mes vaak in de steen schiet. Verder slijt de steen snel door deze reden. Ik had van de pro versie van eden helaas meer verwacht.


Jan, Melle

maandag 18 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer harde steen, perfect om te polijsten


Pieter, Boutersem

vrijdag 15 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekende steen voor het afwerken van je slijpbeurt. Geeft een mooi glad spiegeleffect en maakt je messen effectief scheerscherp. Slijt ook niet gemakkelijk af en is voldoende groot zodat je veel oppervlak hebt om mee te werken. Voor deze prijs zeker een aanrader.


Bob, OUTGAARDEN

dinsdag 12 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Anoniem, Geel

donderdag 7 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geeft een echt spiegel effect op het metaal. Het verschil met de standaard 5000 grid is echt groot. Hiermee kan je echt de haren van je arm scheren.


yoshi claessens, antwerpen-berchem

vrijdag 25 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik ben zeer tevreden met deze slijpsteen hij maakt een mes echt scheerscherp in tegenstelling tot de basic slijpsteen (korrel 5000) van Eden. Deze slijt ook minder snel af en is aangenamer om mee te werken doordat hij veel groter is.


Michel, Groningen

donderdag 5 november 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Haha! Mooi! Hier werd ik echt vrolijk van! :) Ik heb deze slijpsteen gekocht als aanvulling op de twee "standaard" Eden dubbelzijdige slijpstenen. Die serie gaat weliswaar ook tot korrel 5000, maar die korrel 5000 is totaal niet te vergelijken met deze korrel 5000 uit de Professional-serie! Met deze korrel 5000 uit de Professional serie maak je het werk echt goed af. Na afloop van het slijpen waren mijn messen scheermesscherp, ze gingen door de haartjes op mijn arm als een warm mes door de boter. Tevens is deze slijpsteen nog ietsje groter dan de stenen uit de standaard-serie, wat het werken op de slijpsteen alleen maar ten goede komt. Hoe groter hoe beter, mijns inziens. Deze slijpsteen kan ik iedereen van harte aanbevelen!


Artikelnummer SVSP5000

Reviews voor Skerper Professional slijpsteen korrel 5000 SVSP5000

Skerper

20 Reviews
€ 44,95
€ 49,95

-10%

Je bespaart 5,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland