Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Skerper Pocket Strop STP002, stropping paddle

124 review(s)
Artikelnummer SVSTP002

Reviews voor Skerper Pocket Strop STP002, stropping paddle

124 review(s)
€ 20,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

124 review(s)
Sorteer op:
John, Driemond

maandag 15 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wist niet dat stroppen zoveel verschil maakt, ongelooflijk en dan gebruik ik niet eens een pasta ofzo. Nu kan ik mij scheren met mijn Yojimbo2 haha. Ik kan dit iedereen aanraden, net als sateh kambing, dat zou ik ook iedereen aanraden.


Glenn, Stabroek

vrijdag 12 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt goed verbaast me elke keer ma het slijpen hoe een groot verschil dit maakt Ik kan mezelf scheren mede dankzijn dit product


BO, Steinfeld

donderdag 11 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

BO, Steinfeld

donderdag 11 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

saursmv, Rio de Mouro

maandag 8 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uwe Str., Borken

maandag 8 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Christian JAUNART, Andenne

zaterdag 6 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marco, Roma

woensdag 27 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Iwan , Beilen

woensdag 27 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb deze gekocht samen met een worksharp slijpsysteem en stropping compound. Ik heb nog nooit zulke scherpe messen gehad! deze strop en het slijpsysteem vullen elkaar erg goed aan.


e, spijkenisse

donderdag 14 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima, doet wat het moet doen.


Michele G, Bolzano

vrijdag 8 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dries, Baasrode

vrijdag 8 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Compact en super handig om de snede scherp te houden of na het slijpen mooi effen te stroppen!


Gérald, Toul

woensdag 6 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sébastien Le Bihan , Plougastel Daoulas

donderdag 22 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leclercq , BEAUMETZ

dinsdag 20 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arsenio, Malpica

dinsdag 20 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Emmanuel, Nogent-sur-Marne

woensdag 14 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Emeric , Chartres

woensdag 14 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Christian , Linz, Donau

vrijdag 9 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sylvester, Veurne

donderdag 8 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een leuk klein ding, z'n geld wel waard. Persoonljjk ben ik meer tevreden over het dikke zschte leder dan het dunne strakke leder, maar dit zal persoonlijke smaak zijn. Ik gebruik de 10'000 zwarte compound van Skerper hierop en op het dikke leder werkt die goed, op de dunne kant nauwelijks.


Artikelnummer SVSTP002

Reviews voor Skerper Pocket Strop STP002, stropping paddle

124 review(s)
€ 20,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad