Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Skerper Basic slijppakket 180/600/1000/3000 met keramische slijpstaaf, SH004

147 review(s)
Artikelnummer SVSH004

Reviews voor Skerper Basic slijppakket 180/600/1000/3000 met keramische slijpstaaf, SH004

147 review(s)
€ 63,95
Adviesprijs€ 74,85
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

147 review(s)
Sorteer op:
James, Nuenen

maandag 10 juni 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jorge Rico, ALCORCON

vrijdag 7 juni 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfect for sharping, Dublin

maandag 27 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bart, Sittard

donderdag 16 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfecte set voor beginners, zeg ik als absolute beginner. Vier verschillende 'grits' zijn voor nu in ieder geval even genoeg om mijn messen mee te verbeteren en onderhouden. Behapbaar en niet te tijdsconsumerend. Verrast was ik het meeste door de slijpstaaf, die voegt meer toe aan het einde van de progressie dan ik gedacht had. Kleine foutje van mij is dat ik de stenen te snel terug in de kartonnen doos had gestopt, dacht dat ze droog waren maar dat was niet zo. Geen ramp, uiteraard. Echte aanrader, ik heb er veel plezier van.


Leo, utrecht

zaterdag 11 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ooit een steen uitgeleend en niet terug gekregen. Een Skerper video op de site heeft me overgehaald het opnieuw op te pakken. Messen genoeg. Een paar oude messen gebruikt om 'er weer in te komen'. Resultaat mag er zijn. Handig dat het 4 gradaties zijn en een mooie 'ceramic sharpening rod'.


Virgil, Thizy-les-Bourgs

dinsdag 23 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henk, Arnhem

maandag 1 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi spul om je messen scherp mee te maken en houden


Riccardo, Montespertoli

dinsdag 27 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super Set, Lautertal

maandag 29 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Francesco, Castelnovo di Sotto

woensdag 24 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Faza, Liginiac

woensdag 17 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Brent murgatroyd, Milton Keynes

vrijdag 29 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Paolo Mazzoleni , Cannara

dinsdag 19 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rob, Woensdrecht

donderdag 14 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Weer scherpe messen prima product


Rom, Auvillers les forges

vrijdag 8 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stefan , Passau

woensdag 15 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prutspap, Begijnendijk

maandag 2 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze set en een stropje. De 160 steen is ook goed om eelt te verwijderen. Just saying, You do you bo.


Emil, Mikoszów

maandag 7 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bas, Rotterdam

dinsdag 25 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg fijne set om mee te beginnen. Door de verschillende grits, maar ook de goede prijs/qualiteit verhouding, erg tevreden met dit product. Mn messen kan ik dagelijks bijscherpen met het aanzetstaal. Jammer dat er geen opbergbox bij zit of iets dergelijks.


Joris, Rijswijk

zondag 21 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top!


Artikelnummer SVSH004

Reviews voor Skerper Basic slijppakket 180/600/1000/3000 met keramische slijpstaaf, SH004

147 review(s)
€ 63,95
Adviesprijs€ 74,85
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad