Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Silky Zübat Professional snoeizaag 300-7.5, KSI327030

20 review(s)
Artikelnummer KSI327030

Reviews voor Silky Zübat Professional snoeizaag 300-7.5, KSI327030

20 review(s)
€ 67,95
Adviesprijs€ 75,04
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

20 review(s)
Sorteer op:
Hovenierster Natasja, Wormer

zondag 19 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfect en betaalbaar product. Maakt prima scherpe snedes en product was gelijk van nut voor de snoei van een boomtak.


Samuel Moens, Viffort

woensdag 28 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mick Dundee, Faverge de la Tour

donderdag 1 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Remy Bintener , Reckange-sur-Mess

maandag 11 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Joost, Stegeren

maandag 13 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Beter dan verwacht. Ligt lekker in de hand. Als een warme zaag door boter.


Sander, Utrecht

maandag 14 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima mes


Maurits, 'S-Hertogenbosch

vrijdag 2 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geen gesoebat met de Zübat! Wat een genot om met deze zaag te kunnen werken. Natuurlijk is het even afwachten hoe hij zich de komende tijd gaat gedragen, hoe snel slijten de tandjes, zeg maar gerust tanden, voordat je een nieuw blad moet aanschaffen? Voorlopig is het allemaal top, je zaagt als door (harde) boter. Je moet uitkijken niet teveel te willen zagen. Zoveel plezier geeft het. Kortom, een heel goede aankoop!


PV, Elsloo

maandag 15 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een topzaag tijdens de boomverzorging. Enige nadelen: blad is dun en kan gemakkelijk breken. Voorkom dat het blad knel komt te zitten. De zaag klemt iets minder goed in de holder dan ik had verwacht. Bij actief klimwerk zou hij alsnog eruit kunnen vallen (op de kop welliswaar) Blad is eenvoudig te vervangen. Dure zaag maar je merkt wel dat het de beste is.


C.S, Volsemenhusen

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anne Casier, De Pinte

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Absolutely perfect !


Hans, Beverwijk

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een echt geweldige zaag in een degelijk holster!


PhilD, Jabbeke

woensdag 10 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer degelijk handzaag voor snoeiwerk van zelfs heel stevige dikke takken.


Nick Helder, Swanage

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

, Moorsel

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima zaag. Super scherp. Snelle levering.


Keith j donnelly, wallasey

dinsdag 25 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

, Capelle aan den IJssel

dinsdag 11 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voldoet geheel aan de verwachtingen. Gebruikt voor het knotten van wilgen.


Dirk, Geel

donderdag 25 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer tevreden van deze zaag. Scherp, ligt heel goed in de hand, stevig uitgevoerd. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.


SK, Aylesbury

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tim, Brunssum

vrijdag 11 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht op aanraden van een professionele hovenier. Absoluut niet teleurgesteld!! Hij zaagt een boom alsof je een boterham snijdt. Werkt als een zonnetje, is goed verpakt in een houder welke je eventueel aan je riem zou kunnen hangen. Alles aan deze zaag straalt kwaliteit uit. Echt een zeer goede aankoop, zeer tevreden mee! (enkele weken in bezit)


Anoniem, Hilversum

dinsdag 10 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Op ons eigen stukje grond al jaren bezig met beugelzagen en nu de stap gezet naar een Silky. Dat had ik dus jaren eerder moeten doen, wat een verademing! Deze Silky zaag is echt een fantastisch product om te gebruiken. Je hoeft echt stukken minder kracht en energie te gebruiken om de takken en bomen door te zagen. De zaag doet op een fantastische manier het werk. Kortom, zeer tevreden mee.


Artikelnummer KSI327030

Reviews voor Silky Zübat Professional snoeizaag 300-7.5, KSI327030

20 review(s)
€ 67,95
Adviesprijs€ 75,04
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad