Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Zwilling J.A. Henckels Four Star-broodmes 20 cm

22 Reviews
Artikelnummer ZW31076-200

Reviews voor Zwilling J.A. Henckels Four Star-broodmes 20 cm

Zwilling J.A. Henckels

22 Reviews
€ 59,00
€ 73,00

-19%

Je bespaart 14,00

± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

22 Reviews
Sorteer op:
sahal Francis, Toulouse

maandag 7 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Hamburg

vrijdag 29 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Birgitt B., Kiel

maandag 18 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

willy, Lucaswolde

vrijdag 8 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

zeer snel geleverd en produkt is grote klasse


Boris., Purmerend

dinsdag 7 oktober 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit mes snijdt perfect door vers gebakken broodjes. Voelt goed aan, het handvat is minder geschrikt dan de five star als je groten handen hebt. Maar dit geld voor de hele serie. Verder zou het mes van mij wat langer mogen zijn om beter te kunnen zagen. Maar over het algemeen zeer goede mes.


schuilnaam, 's-Gravenhage

vrijdag 5 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima mes, echt scherp en makkelijk te hanteren. Bij het aansnijden van een ananas helaas wat minder stabiel/heeft een beetje de neiging uit "het spoor te lopen" verder top produkt!


Monique, Sint-Michielsgestel

donderdag 4 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Razendsnelle levering. Het mes snijdt super door vers gebakken brood heen. Top!


DJE, CHALIFERT

zaterdag 25 januari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

***, Amsterdam

zondag 6 oktober 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Carine, Helmond

dinsdag 6 november 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het broodmes is fantastisch scherp. De eerste pleister is reeds geplakt :-)


Pluus, Loenersloot

donderdag 10 mei 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik wilde mijn huidige messenset uitbreiden met een broodmes uit dezelfde serie. Helemaal tevreden, snijdt zeer goed. helemaal tevreden.


Elly, Capelle aan den IJssel

donderdag 9 december 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goed broodmes


Ton van Diermen, Bunschoten

donderdag 7 oktober 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle en juiste levering van het artikel.


xxxxx, Amsterdam

dinsdag 13 juli 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


tim, Amsterdam

woensdag 13 januari 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima scherp goed broodmes met goede afwerking. Precies wat ik van het product verwachtte want ik had andere messen van hetzelfde soort reeds in mijn bezit.


Kenter, Landsmeer

dinsdag 29 december 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een broodmes naar mijn hart, had al diverse messen van deze serie. Gelukkig ook de keuze gemaakt voor het broodmes wat brood ook echt snijd!! Bovendien goede service bij Knives and Tools!! Snel bezorgd en tegen een hele scherpe prijs aangekocht.


van Bebberen, Krimpen aan den IJssel

woensdag 14 oktober 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De bestelling werd niet bij de buren afgegeven, terwijl ik dat wel aangegeven had; ik moest me legitimeren en derhalve kon ik het twee dagen later op het postkantoor ophalen. Wat is de reden hiervan? Verder prima!!!!


Schouten, Garderen

vrijdag 3 juli 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Licht goed in de hand en werkt makkelijk. Kan er verder niet veel over zeggen dan alleen dat het van goede kwaliteit is en een super product is


gerard, delft

woensdag 15 april 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Jose de Roode, Den Haag

woensdag 7 januari 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig mes, hopelijk blijft het na veelvuldig gebruik zo!


Artikelnummer ZW31076-200

Reviews voor Zwilling J.A. Henckels Four Star-broodmes 20 cm

Zwilling J.A. Henckels

22 Reviews
€ 59,00
€ 73,00

-19%

Je bespaart 14,00

± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland