Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor de Buyer Mineral B Element wokpan 4L, 28cm 5614.28

13 Reviews
Artikelnummer DEB5614.28

Reviews voor de Buyer Mineral B Element wokpan 4L, 28cm 5614.28

de Buyer

13 Reviews
€ 57,00
€ 65,50

-13%

Je bespaart 8,50

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

13 Reviews
Sorteer op:
nathan kom, Nieuwe-Tonge

zaterdag 26 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zz


Stephan, Wageningen

donderdag 24 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend kwalitatieve pan. Goede seasoning vergt wat tijd en moeite maar zodra dit goed is gebeurd totaal geen last van aanbakkingen. Zeker een aanbeveling. De hele serie inmiddels aangeschaft.


Florence DUVERGIER, Saint Martin d'Hères

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ROBERT, Zeil

woensdag 1 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Concha Vaneker-van Nieuwland, Enschede

woensdag 25 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tevreden over het product!


Bontebaard, Hardenberg

woensdag 21 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik moet nog erg wennen aan deze wokpan maar omdat ik een erg hete wokbrander heb in mijn kookplaat kan ik geen pannen met antiaanbaklaag gebruiken omdat ze telkens verbranden. Het is nu nog te kort om te kunnen concluderen of deze pan daar beter tegen bestand is. Dit is voor mij dan ook een test. Wat het gebruik van de pan betreft ik moet mij er telkens toe zetten om de pan onmiddelijk na het koken leeg te maken en af ook af te wassen. ik heb gemerkt dat er gerechten zijn die als je ze te lang in de pan laat zitten de smaak van het ijzer overnemen dan is het gerecht niet meer te eten. Zodra het eten klaar is en ik de borden heb opgeschept, of als het eten nog even duurt doe ik alles wat er nog wat in de pan zit in een glazen schaal. en zet die eventueel in de oven ( warm houd stand. Het is goed mogelijk dat ik over twee jaar enthousiaster ben over dit soort pannen. Mijn verwachtingen gaan verder dan alleen voor dit moment.


Vince, Blésignac

dinsdag 26 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dorus, Ulicoten

dinsdag 26 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Inmiddels de 3e stalen Buyer pan die ik aanschaf. Het inbakken steld niets voor en het bakt niet aan. Pan is erg zwaar, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem. Direct na het bakken even afspoelen met warm water en de pan is schoon. De bijenwas maakt naar mijn idee niets uit, de Buyerpan zonder bakt ook niet aan. We gebruiken nu een paar maanden stalen pannen en willen niets anders meer.


Anoniem, Albergen

zaterdag 12 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is mijn tweede en dat omdat ze zeer goed bevallen in het gebruik. Eten wordt er echt lekkerder door en dan neem je dat iets extra meer werk op de koop toe. En gezond is het zeker, geen vreemde stoffen waar je bang van moet zijn.


Holleman, Haalderen

dinsdag 23 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik gebruik het product pas , dus nog even afwachten , maar eerste indruk is goed , al is dit geen ,, echte ,, wok !


Arno, Zeewolde

zaterdag 13 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfecte pan zonder chemische antie aanbak laag en toch makkelijk schoon te maken.


K.Engelhart, Tönisvorst

dinsdag 24 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pierre Calendre, BOURG LES VALENCE

donderdag 19 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer DEB5614.28

Reviews voor de Buyer Mineral B Element wokpan 4L, 28cm 5614.28

de Buyer

13 Reviews
€ 57,00
€ 65,50

-13%

Je bespaart 8,50

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland