Deze Laguiole en Aubrac wijn- en kaasset olijfhout combineert het beste van twee werelden. Want wat gaat er nou beter bij elkaar dan wijn en kaas? De perfecte combinatie om ’s avonds heerlijk te genieten. En met deze driedelige set van Laguiole en Aubrac ben je op alles voorbereid. Met een kelnersmes voor het ontkurken van de wijn, een smeermes voor het smeren van verse kazen en een kaasmes met gevorkte punt voor het snijden en presenteren van de overige kazen. Kan niet missen!
Zoals we van het authentieke Laguiole-merk gewend zijn, wordt elk van deze messen met de hand gemaakt en schitterend afgewerkt. Het lemmet van elk van deze messen is gemaakt van Sandvik 12c27. Een Zweedse staalsoort die zeer sterk en roestvast is en uiterst scherp geslepen kan worden. Het lemmet van beide kaasmessen is gepolijst voor een spiegelend resultaat.
Alle messen in deze Laguiole en Aubrac-set hebben een handgreep van olijfhout. Een lichte houtsoort met een natuurlijke tekening, wat ervoor zorgt dat ieder mes uniek is. De rug is rond de bolster voorzien van het bekende bijtje. De bolsters zijn, in tegenstelling tot het lemmet, licht gematteerd. De rest van de rug is bij beide kaasmessen rijk versierd met luxe vijlwerk.
Laguiole en Aubrac: ongekende luxe
Met deze wijn- en kaasset van Laguiole en Aubrac heb je een zeer stijlvolle set in handen. Onmisbaar bij het kaasplankje en de bijbehorende wijn. Was de messen na gebruik met de hand af en berg ze op in de fraaie houten opbergdoos waarin de messen geleverd worden. Luxe, stijlvol en veilig!