Volledige beschrijving
Het Boska kaasmes parmesan Monaco is je go-to kaasmes voor zeer harde kaas. Dankzij de vlijmscherpe snede en de scherpe punt ga je moeiteloos door de hardste kazen, zoals Parmezaanse kaas en Grana Padano. Zet de punt in de kaas en splijt deze vervolgens met de rest van het ovaalvormige lemmet. Eet smakelijk!
Dit Boska-parmesanmes maakt onderdeel uit van de Monaco-lijn. Al deze kaasmessen, kaasschaven en kaasraspen zijn gemaakt van 100% RVS: zowel het blad als de handgreep is van dit materiaal gemaakt. Fraai om te zien en mooi stevig in gebruik, zonder zwaar aan te voelen. Na gebruik kun je het kaasmes in de vaatwasser afwassen. Maar met de hand mag natuurlijk ook.
Boska: al meer dan honderd jaar gek van kaas
Het Hollandse Boska is een echte specialist op kaasgebied. Al meer dan een eeuw maakt het bedrijf producten voor kaas. Of zoals ze het zelf noemen: Cheesewares. Over de jaren is het assortiment flink gegroeid, met onder meer kaasschaven, kaasplanken, kaasraspen, kaasfonduesets en diverse kaasmessen. Alles voor het verwerken van kaas. Behalve de kaas zelf. De producten van Boska zijn er voor iedereen, van hobbykok tot kaasboer.
Specificaties
Afwerking lemmet | gesatineerd | |
Rechts- of linkshandig | symmetrisch | |
Type snede | plain edge |
Combideals & accessoires
Op voorraad
Op voorraad
Op voorraad
Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden