Volledige beschrijving
Deze Boska kaasbijl Monaco is klaar voor het betere werk. Met deze kaasbijl is het snijden van hardere kazen als Old Amsterdam geen enkel probleem meer. Een beetje kracht en hij gaat als een mes door de warme boter. De kaasbijl is niet alleen voor harde kazen, ook halfharde kazen laten zich gemakkelijk bewerken met dit handzame keukengereedschap.
Dit Boska-kaasbijltje maakt onderdeel uit van de Monaco-lijn. Al deze kaasmessen, kaasschaven en kaasraspen zijn gemaakt van 100% RVS: zowel het blad als de handgreep is van dit materiaal gemaakt. Fraai om te zien en mooi stevig in gebruik, zonder zwaar aan te voelen. Na gebruik kun je de kaasbijl in de vaatwasser afwassen. Maar met de hand mag natuurlijk ook.
Boska: al meer dan honderd jaar gek van kaas
Het Hollandse Boska is een echte specialist op kaasgebied. Al meer dan een eeuw maakt het bedrijf producten voor kaas. Of zoals ze het zelf noemen: Cheesewares. Over de jaren is het assortiment flink gegroeid, met onder meer kaasschaven, kaasplanken, kaasraspen, kaasfonduesets en diverse kaasmessen. Alles voor het verwerken van kaas. Behalve de kaas zelf. De producten van Boska zijn er voor iedereen, van hobbykok tot kaasboer.
Specificaties
Afwerking lemmet | gesatineerd | |
Rechts- of linkshandig | symmetrisch | |
Type snede | plain edge |
Combideals & accessoires
Op voorraad
Op voorraad
± 2 maanden
Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.