Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Wüsthof 200 jaar

Bij Wüsthof wordt groot feest gevierd want ze bestaan 200 jaar. Tijdens de belangrijke beurs 'Ambiente 2014' is het startschot gegeven voor een reeks festiviteiten en bijbehorende acties. Natuurlijk viert knivesandtools.nl als belangrijke partner van Wüsthof dit feest mee.

Wüsthof is niet voor niets een vertrouwde merknaam van keukenmessen en vele accessoires. In 1814, dat is dus 200 jaar geleden, werd door Johann Wilhelm Wüsthof begonnen met het productiebedrijf dat later uit zou groeien tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van keukenmessen. Al vanaf 1895 worden de messen van Wüsthof versierd met het bekende Dreizack-logo. Het is niet voor niets in nagenoeg alle landen wettelijk beschermd als symbool voor design en exclusiviteit. Tot op heden blijft Wüsthof innoveren. In een hypermoderne fabriek wordt met de laatste technieken gewerkt om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Er wordt zaken gedaan met meer dan 90 landen waarbij de VS een belangrijke afzetmarkt is.

Unieke jubileumset

Meer dan 400 medewerkers zorgen iedere dag opnieuw dat de Duitse messenhoofdstad Solingen deze eretitel verdient. Ieder jaar worden meer dan twee miljoen messen geproduceerd door Wüsthof. Extra aandacht is er nu voor de bijzondere jubileumset van twee messen die op traditionele wijze gefabriceerd zijn van carbonstaal en edel palissanderhout. Natuurlijk worden ze geleverd in een feestelijke geschenkverpakking.

Bekijk hier alle Wüsthof producten