Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Verrekijkers 12x50 voor outdoor activiteiten

Een verrekijker met 12x50 vergroting zijn grote verrekijkers die perfect zijn voor professioneel gebruik en gespecialiseerde activiteiten. Dit zijn activiteiten waarbij het object een eind weg is, zoals vliegtuigspotten of de jacht.

De vergroting van een 12x50 verrekijker

Een 12x50 verrekijker heeft een vergrotingsfactor van 12 en een objectiefdiameter van 50 millimeter. Een voorbeeld: wanneer je een object bekijkt dat 120 meter bij je vandaan staat door een verrekijker met 12x vergroting, dan lijkt het door de kijker alsof het object 10 meter bij je vandaan is. Let wel op dat jouw bewegingen ook vergroot worden. Daarom is het verstandig om bij grotere verrekijkers een statief te gebruiken.

Frontlensdiameter

Deze frontlensdiameter zorgt er ook voor dat de kijkers goed te gebruiken zijn bij weinig licht. Een objectdiameter van 50 millimeter laat veel meer licht binnen dan een kijker met 32 millimeter. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld in het bos of avondschemering iets wil bekijken met de verrekijker.


2 Producten