Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Robert Welch: optimale balans in de keuken

Balans, ergonomie en een mix van Japans en Duits. De kenmerken van de Robert Welch Signature Knives, nieuw bij Knivesandtools! De ultieme scherpte van Japanse messen wordt gecombineerd met Duits materiaalgebruik. Een perfect snijresultaat is het gevolg. Robert Welch heeft ruim een halve eeuw ervaring in de messenwereld en dat is te merken!

Het messenmerk is gevestigd in Engeland. Voor Robert Welch messenmaker werd was hij een gewaardeerd edelsmid. Hij specialiseerde zich later in roestvrijstaal. Het vakmanschap van een edelsmid zie je ook terug in de huidige Signature Knives serie. Doordacht en gedetailleerd, met uitmuntend oog voor het vermijden van breuk risico's, je ziet het allemaal in deze messenserie terug. 

Een zelfstandig ontwerp voor elk type mes is de standaard bij Robert Welch. Een aanpak die al tot vele prijzen heeft geleid. Alle ontwerpen kenmerken zich door de ergonomische vormgeving en perfecte balans tussen lemmet en handvat. De visie van Robert Welch: het creëren van keukenmessen die alle verwachtingen overtreffen! 

Bekijk de volledige Robert Welch Signature Knives collectie.