Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Robert Welch: optimale balans in de keuken

Balans, ergonomie en een mix van Japans en Duits. De kenmerken van de Robert Welch Signature Knives, nieuw bij Knivesandtools! De ultieme scherpte van Japanse messen wordt gecombineerd met Duits materiaalgebruik. Een perfect snijresultaat is het gevolg. Robert Welch heeft ruim een halve eeuw ervaring in de messenwereld en dat is te merken!

Het messenmerk is gevestigd in Engeland. Voor Robert Welch messenmaker werd was hij een gewaardeerd edelsmid. Hij specialiseerde zich later in roestvrijstaal. Het vakmanschap van een edelsmid zie je ook terug in de huidige Signature Knives serie. Doordacht en gedetailleerd, met uitmuntend oog voor het vermijden van breuk risico's, je ziet het allemaal in deze messenserie terug. 

Een zelfstandig ontwerp voor elk type mes is de standaard bij Robert Welch. Een aanpak die al tot vele prijzen heeft geleid. Alle ontwerpen kenmerken zich door de ergonomische vormgeving en perfecte balans tussen lemmet en handvat. De visie van Robert Welch: het creëren van keukenmessen die alle verwachtingen overtreffen! 

Bekijk de volledige Robert Welch Signature Knives collectie.

Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland