Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: de Viper Orso, het nieuwe zakmes van Jens Ansø

Nieuws

Nieuw: de Viper Orso, het nieuwe zakmes van Jens Ansø

De Viper Orso is de jongste samenwerking tussen de Deense meesterontwerper Jens Ansø en Italiaanse messenmaker Viper Tecnocut. De naam Orso komt uit het Italiaans en betekent letterlijk: dragen. De Orso is dan ook een mes om altijd bij je te hebben.

Zijn slanke profiel en mooie, afgeronde hoeken laten de Viper Orso haast verdwijnen in je broekzak. Je merkt nauwelijks dat je hem bij je hebt. De mooie, gefreesde clip zorgt ervoor dat hij netjes aan de rand van je broekzak, handig binnen handbereik, blijft hangen.

Tegenwoordig beschouwen we het bijna als vanzelfsprekend, maar Böhler M390 is echt een enorm uitzonderlijke staalsoort. M390 biedt een buitengewoon uitstekend scherptebehoud en is tegelijk erg roestvast. Het slijpen vergt goed gereedschap, maar de voordelen wegen zo zwaar dat M390 een van de meest populaire staalsoorten op de markt is.

Viper Orso

De Orso is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Allen met linerlock, alleen de handgreepmaterialen verschillen. Zo is de Viper Orso er met een greep van titanium, carbonfiber en G10. Voor ieder wat wils.

Het strakke, utilitaire design van Deense pen maakt de Orso een genot voor de hand. Voor het oog ook overigens, maar dat een zakmes lekker in de hand ligt is minstens zo belangrijk. Wij zijn erg onder de indruk van Jens’ nieuwste creatie en van het vakmanschap van producent Viper.


Lees meer