Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Suncraft

Nieuw in het assortiment van Knivesandtools: de prachtige Japanse keukenmessen van Suncraft! Japanse keukenmessen stijgen steeds meer in populariteit. Daarom is ons assortiment uitgebreid met de prachtige messen van Suncraft. Ontdek waarom dit merk een must-have is!

Suncraft Senzo Classic en Senzo Black

Suncraft heeft verschillende series uitgebracht, zodat elke kok een passende serie vindt. In het assortiment van Knivesandtools vind je de Senzo Classic, Senzo Black, Senzo Twisted Octagon en Elegancia. De Senzo Black is een serie die zich kenmerkt door de donkere kleurstelling. Het lemmet is van damaststaal gemaakt met een kern van Japans VG10-staal. De handgreep is van pakkahout en heeft een traditionele ‘Wa-stijl’ achthoekige vorm. De Senzo Classic heeft een lemmet van roestvast damaststaal met een kern van VG10-staal. De handgreep is van pakkahout.

Suncraft Senzo Twisted Octagon en Elegancia

De Senzo Twisted Octagon heeft een moderne twist. Letterlijk! Het achthoekige ontwerp loopt namelijk rond in een draai. Het lemmet is gemaakt van damaststaal met een kern van VG10-staal. Voor het lemmet van de Elegancia serie is gebruik gemaakt van SG2 poederstaal. De handgreep is ook uniek te noemen, daar deze gebogen is. Hierdoor liggen deze messen zeer fijn in de hand.

Een moderne twist met premium materialen

Voor het design van de keukenmessen blijft Suncraft trouw aan de traditionele, Japanse keukenmessen van vroeger. Voor het maken van deze keukenmessen worden kwalitatieve materialen gebruikt. Dit is onder andere pakkahout, damaststaal, Japans VG10-staal en premium SG2-poederstaal. Deze staalsoorten hebben een uitstekende roestvastheid en scherptebehoud.