Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: de Böker Magnum Advance Pro 42 01RY306SOI Green Micarta Knivesandtools Exclusive zakmes

In ons assortiment vind je nu de allernieuwste telg in ons assortiment Knivesandtools Exclusives: de Böker Magnum Advance Pro 42 01RY306SOI Green Micarta. We zijn bij Knivesandtools al jaren fan van de reguliere Böker Advance Pro 42. Dat is namelijk een ‘gewoon goed’ zakmes, op veel plekken in Europa legaal te dragen, en verkrijgbaar voor een heel aantrekkelijke prijs. Toch vonden we dat er iets beter kon.

De exclusieve versie

Daarom hebben we Böker gevraagd om de kunststof greepschalen in te ruilen. En wel voor Micarta! Dat is een griprijk composietmateriaal, gemaakt van canvas en kunsthars. Dit vinden wij een erg gaaf materiaal. Je ziet namelijk duidelijk de textuur van de lagen textiel in het materiaal. En nog mooier: door een zakmes met micarta greep te gebruiken merk je dat de greep steeds een beetje donkerder wordt. Dit komt door onder andere het vet in je handen. Zo wordt uiteindelijk ieder mes uniek! Bijzonder aan micarta is ook dat je in natte omstandigheden vaak zelfs meer grip hebt dan in droge omstandigheden. Superfijn dus.

Het lemmet is evenals de normale variant gemaakt van 440C-staal. Gewoon goed roestvast staal. Blijft prima scherp en is goed zelf te slijpen. Never change a winning team.

Böker Magnum Advance Pro 42 01RY306SOI Green Micarta, Knivesandtools Exclusive
Böker Magnum Advance Pro 42 01RY306SOI Green Micarta, Knivesandtools Exclusive

Een Böker zakmes voor een goede prijs

Hoewel deze Exclusive-versie een stukje duurder is dan de ‘normale’ versie, vinden wij hem dit verschil ruimschoots waard. Deze versie van de Böker Magnum Advance Pro 42 voelt namelijk zoveel luxer en fijner aan! Je krijgt echt veel meer zakmes voor je geld.

Wat is een Knivesandtools Exclusive?

Een Knivesandtools Exclusive is een mes wat je in die specifieke configuratie alleen kunt kopen bij Knivesandtools. Dit kan gaan om een unieke kleurstelling, een speciale staalsoort of een apart handgreepmateriaal. En soms zelfs een combinatie van meerdere verschillen. Kijk snel welke Knivesandtools Exclusive messen er allemaal zijn.

De Böker Magnum Advance Pro 42 01RY306SOI Green Micarta Knivesandtools Exclusive is een goed zakmes voor een vriendelijke prijs. Een allemansvriend, klaar om je jarenlang bij te staan tijdens allerhande werkzaamheden.