Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2024
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fox Knives uitbreiding: 25 nieuwe messen!

Het Italiaanse Fox Knives maakt al tientallen jaren aansprekende messen voor goede prijzen. Ieder jaar komen ze weer met gave nieuwe ontwerpen, dus voegen wij die ook dit jaar weer toe. Opvallend is dat Fox dit jaar met een aantal kleinere messen komt. Van sleutelhangerformaat tot compacte gentlemen’s EDC.

Fox Mini-Ka Karambit

Het meest unieke ontwerp van Fox knives van dit jaar moet de Fox Mini-Ka zijn. Dat is een sleutelhangerzakmes, geïnspireerd door een karambit. Met een bijzonder tweevinger-greep heb je genoeg houvast om met dit mesje dozen en verpakkingen te openen. Het schillen van een appeltje is misschien wat ambitieus, maar voor veel taken heb je toch genoeg aan de 2,5 cm lemmet die de Mini-Ka biedt.

Fox Suru zakmes, Jesper Voxnaes design

Scandinavisch design doet het overall goed, dus ook in de messenwereld. De Fox Suru is ontworpen door prijswinnend ontwerper Jesper Voxnaes. Een compact zakmes met een aluminium frame en een lemmet van Böhler N690. Compact en licht genoeg om nauwelijks te merken dat je hem bij je hebt, maar ruimschoots capabel genoeg voor EDC-gebruik. De Fox Suru komt ook nog in een variant met een handgreep van carbonfiber. Dat model is op de Blade Show 2018 flink in de prijzen gevallen. Zodra hij uit is verwachten we ook dat model in ons assortiment.

Overigens zit er nog een Fox-Vox-samenwerking in deze uitbreiding: de Fox Core. Dat is een budgetvriendelijk EDC-mes met een lemmet van 7,9 cm en een greep van FRN. Het Deense design van Voxnaes, door Fox teruggebracht tot de kern.

Black Fox Bean Gen 2, Serge Panchenko design

De Bean is een van Panchenko’s custom/mid-tech bestsellers. Deze Black Fox Bean voor een veel vriendelijkere prijs moet daarom ook wel een succes worden. Zeker als je kijkt naar de prijzen! Als kleine EDC of als mooi herenmes blinkt de Bean Gen 2 echt uit. Vooral de versie met een handgreep van zebrano spreekt ons enorm aan.

Deze nieuwe uitbreiding van Fox Knives heeft naast de bovenstaande modellen nog meer in petto. Voor iedere liefhebber zit er wel iets bij. Los daavan hadden we ook al enkele tientallen gave Fox-messen.