Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Wüsthof AEON-keukenmessen

Nieuws

Nieuw: Wüsthof AEON-keukenmessen

Ambiente, een jaarlijks terugkerende beurs in Frankfurt. Op deze beurs showen merken de nieuwste producten aan het grote publiek. En wij waren erbij en de highlights tonen we graag aan jou!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de allernieuwste keukenmessen van Wüsthof. En wat zijn ze schitterend! Met veel enthousiasme stellen wij aan jullie voor: de exclusieve Wüsthof AEON-serie. 

4L4qqMwrNaM

De messen zijn gecoat met DLC (Diamond-Like Carbon-coating) wat resulteert in een duurzaamheid die even ongeëvenaard als mooi is. De prachtige handgrepen zijn gemaakt van millennia-oude moeraseik. 3249 jaar oud, welteverstaan - elk met zijn eigen certificaat van echtheid. Verkrijgbaar in een koksmes (20 cm) en super slicer (26 cm).

Wüsthof AEON koksmes
Wüsthof AEON koksmes 20 cm
Wüsthof AEON Super Slicer
Wüsthof AEON Super Slicer

Ben jij ook zo razendenthousiast? De Wüsthof AEON-messen zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar! Maar let op: van elk mes worden er maar 1500 geproduceerd. Dus wacht niet te lang, OP=OP!

0 review(s)
Wüsthof AEON koksmes 20 cm Materiaal handgreep: millennia-oude moeraseik Coating lemmet: DLC (Diamond-Like Carbon-coating) Lemmetlengte: 20 cm
€ 499,00

± 1 week

0 review(s)
Wüsthof AEON super slicer 26 cm Materiaal handgreep: millennia-oude moeraseik Coating lemmet: DLC (Diamond-Like Carbon-coating) Lemmetlengte: 26 cm
€ 499,00

± 1 week

Wüsthof AEON