Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Victorinox Workchamp rood 0.9064 Zwitsers zakmes

38 review(s)
Artikelnummer VT0.9064

Reviews voor Victorinox Workchamp rood 0.9064 Zwitsers zakmes

38 review(s)
€ 99,00
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

38 review(s)
Sorteer op:
ARNAUD, MOUILLERON LE CAPTIF

zondag 24 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michel VAN OOST, LASNE

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

No-It, MAISONS LAFFITTE

zondag 24 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Camouflatsie, Oentsjerk

woensdag 24 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tsja, alle SAK’s zijn zeer de moeite waard! Deze workchamp is zeer compleet uitgerust. Beetje bulkig om zo los in je broekzak te dragen maar dan heb je wel een hoop gereedschap mee op zak! Mooi en goed multifunctioneel zakmes voor een hele schappelijke prijs. Service van k&t is altijd goed!!


Gragui, Dachstein

maandag 15 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jacob, Appingedam

zaterdag 9 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ben zeer tevreden met m'n Victorinox workchamp. Weer een aanwinst voor m'n messenverzameling. Ik heb mijn kist met gereedschap verkocht sinds ik dat mes heb. En weer een supersnelle levering van K&T


Anoniem, Chasseneuil du Poitou

donderdag 22 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Margaux B, LUTTANGE

maandag 21 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deloeul, Frontignan

donderdag 18 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, beauvais

dinsdag 24 november 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

P Josroland, CUSSY

dinsdag 8 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Vincennes

dinsdag 14 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pouls, Landgraaf

dinsdag 5 november 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De Victorinox Workchamp voldoet aan alle verwachtingen. Ik ben zeer tevreden over het product.


koen, Kontich

zondag 21 juli 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

super mes volledig naar mijn verwachtingen beetje groot voor in de broekzak maar zeker de moeite om altijd bij te hebben!!!


WFS, IJsselstein

maandag 13 augustus 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alles klopt. De website is overzichtelijk en maakt een overwogen keus mogelijk. De prijs is relatief laag. Geen verzendkosten. Binnen twee dagen werd geleverd. En het mes voldoet geheel aan de verwachtingen. Kan niet beter.


Marle, Venray

woensdag 4 juli 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Was op zoek naar een mooi kado en bij Knife & Tools gevonden wat ik zocht. De klantenservice krijgt een dikke 10 van mij!!! Ik werd vriendelijk te woord gestaan,ze waren zeer behulpzaam en kwamen heel goed hun afspraken na. Heb ze bij mijn favorieten toegevoegd. Ook hebben ze een snelle levering,daags na mijn online bestelling kreeg ik mijn bestelling netjes in huis!


Jan.D., BUNDE

zondag 20 mei 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer handig stukje gereedschap voor onderweg.


Arend, Westervoort

zaterdag 3 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Veelzijdig zakmes, met alle belangrijke functies. Met de bekende Victorinox-garantie.


Johan, antwerpen

dinsdag 24 mei 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

het is moelijk voor mij om hierover een review te schrijven want heb hem voornamelijk gekocht om mn verzameling uit te breiden en niet om hem echt te gebruiken. wat mij wel direct opviel is dat het zakmes groter is waar het belangrijk kan zijn zoals het mes, houtzaag en ijzerzaag, maar niet alles is groter uitgevoed bijvoorbeeld de tang is even groot als op een normale victorinox. wat natuurlijk direct dudelijk is is de zo gekende victorinox kwaliteit, dus voor de mensen die af en toe eens klussen toch wel een aanrader.


anne, Urk

vrijdag 31 december 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het zakmes is heel sterk. Het voldoet enorm naar onze verwachting. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding vind ik heel goed. Je voelt aan het gewicht dat het een kwalitatief zakmes is.


Artikelnummer VT0.9064

Reviews voor Victorinox Workchamp rood 0.9064 Zwitsers zakmes

38 review(s)
€ 99,00
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad