Reviews voor Victorinox Outrider rood 0.8513 Zwitsers zakmes

41 Reviews
Artikelnummer VT0.9023

Reviews voor Victorinox Outrider rood 0.8513 Zwitsers zakmes

Victorinox

41 Reviews
€ 53,55
€ 63,00

-15%

Je bespaart 9,45

Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

41 Reviews
Sorteer op:
Alex, Stembert

maandag 7 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bernard Daveau, Ablis

dinsdag 8 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Martin Luijendijk, 's-Gravenhage

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ter vervanging van de vorige die is verloren. Uitstekend zakmes met alle functies die je nodig hebt en toch niet te groot voor edc Goede vergrendeling van groot lemmet! Super houtzaag en schaartje! Ik gebruik deze tool dagelijks meermaals. Een absolute aanrader!!


Christian Pradeau, vieillevigne

woensdag 30 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jacques MAZILIE, Chateauneuf sur Charente

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Karsten Nielsen, Rødovre

maandag 7 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ton, Huis ter Heide

donderdag 3 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hoge kwaliteit (zoals van Victorinox te verwachten is), vervangt (deels) mijn 50 jaar ouder exemplaar. Mes is te vergrendelen; zeer prettig. Zal later, over 50 jaar, wel een uitgebreidere review geven. Wink, wink.


Anoniem, Zevenaar

zaterdag 10 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Roel, Zevenbergen

vrijdag 8 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gewoon een goed mes voor een goede prijs. Ik zou hem iedereen adviseren. Allen net te groot voor dagelijks in je broekzak. Dan adviseer ik de huntsman.


Bruno Debaenst, Ieper

maandag 14 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Wilhelm R., Wien

woensdag 9 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Brussel

dinsdag 6 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een vicorinox met vergrendelbaar lemmet is onderdeel van mijn standaard reisuitrusting. Regelmatig raak ik er een kwijt/wordt er een gestolen/lost er een op in de muggenolie, dus ik had weer een vervanging nodig. Deze familie messen is scherp, stevig, goed te onderhouden (het staal is relatief gemakkelijk te slijpen) en heeft de juiste accessoires (een kurkentrekker, superbelangrijk!). Het mes vergrendelt, dus is het veiliger dan de niet-vergrendelbare victorinox (alhoewel ik ook die met veel plezier gebruikt heb). Verder worden zwitserse zakmessen meer als gereedschap dan als wapen gezien, dus in mijn ervaring wordt je minder snel als boef beschouwd met een victorinox in je zak, dan met veel andere zakmessen. Maar check wel de legaliteit van vergrendelbare messen waar je naartoe gaat! Ook de tandenstoker, het pincet en de zaag (ideaal voor vers stokbrood) zijn vreselijk nuttige gereedschappen. Deze keer heb ik voor de optie met schaar gekozen, en alhoewel die niet strikt noodzakelijk is (het meeste dat ik gedaan heb met de schaar deze vakantie had in principe ook met het mes gekund) was het toch reuze praktisch, en wordt het mes er ook niet te dik van. Het is bij deze dikte denk ik wel praktischer voor rechtshandige gebruikers dan voor linkshandige: het mes zit aan de rechterkant, dus dat snijdt iets makkelijker met de rechterhand. Pas ook op met DEET: dat van die muggenolie is geen grapje. Het plastic van de victorinox-messen lost fantastisch goed op in DEET, en dan is je mooie mes snel naar de maan.


Dirk Schoonderbuken, Schoonderbuken

dinsdag 12 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht vanwege het iets grotere model en vooral omdat het een zaag en een schaartje bevat. Er zijn veel zaken die even goed met een zaagje uit te voeren zijn dan met bvb een groter mes (wat je niet altijd op zak hebt). het schaartje en de pincet komen in de praktijk ook dikwijls van pas. De achterkant vd zaag is ook perfect bruikbaar om vuur te maken met een firesteel. Alweer snelle perfecte levering.


Ruud, Heemstede

woensdag 9 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Meer heb je niet nodig met een zakmes. Levering was zeer snel. Het graveren van het logo moet gedurende het weekend geweest zijn. Top! Jammer dat de omhulsels van Victorinox tegenwoordig van plastic zijn, maar ik mag aannemen dat het net zo degelijk is.


Louis Lebens, Opgrimbie Maasmechelen

woensdag 17 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het derde Victorinox Outrider mes wat ik koop eerst cadeau gegeven aan een politie agente tweede aan een vriend derde is voor mij zelf en het eerste heb ik lange tijd gebruikt ..het is niet te zwaar of te dik in je zakken ..je hebt alles wat je nodig kan hebben voor onderweg zelfs een zaag schaar en pinset en een handig handvat.


Roel, Zevenbergen

zondag 7 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb er zelf een en dot is de tweede die ik cadeau geef. Dit mes. Is top heeft alles en is niet te groot. Enige minpunt is dat hij niet met een hand te openen is. Verder een dikke 9,9


Anoniem, Lüdenscheid

vrijdag 15 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Laika, Würzburg

dinsdag 16 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ed, MELUN

maandag 22 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Yves, FOUSSEMAGNE

vrijdag 10 oktober 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer VT0.9023

Reviews voor Victorinox Outrider rood 0.8513 Zwitsers zakmes

Victorinox

41 Reviews
€ 53,55
€ 63,00

-15%

Je bespaart 9,45

Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland