Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Spyderco Chaparral Raffir Noble C152RNP zakmes

8 review(s)
Artikelnummer SPC152RNP

Reviews voor Spyderco Chaparral Raffir Noble C152RNP zakmes

8 review(s)
€ 210,95
€ 217,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Materiaal handgreep: Raffir Noble
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

8 review(s)
Sorteer op:
Dirk, Hildesheim

zondag 17 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

KS, Kassel

vrijdag 17 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Manfred , Radolfzell

vrijdag 30 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

, 's-Gravenhage

woensdag 30 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ferdi


Gerard Lochmans, Oss

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor een Spyderco een NIET militant uitziend mesje met in mijn ogen een prachtige beschaling met 3D effect en de kling met een perfecte "bite"! Heel verzorgd herenmesje dat ik zonder gêne te voorschijn haal in een restaurant waar ze ...messen hebben om mijn vlees te snijden.


, Lunteren

maandag 11 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wauw, en als je niet oppast au. Wat een mooi, eigenlijk sjiek zakmes. Klein , licht en superscherp. Handig om op zak te hebben. Ligt prettig in de hand met gebruik. Een volwaardig en veelzijdig herenmes. Het enige nadeel wat ik ontdekt heb, is de geweldige aantrekkingskracht die uitgeoefend wordt op andere mensen. Die moeten hem uitvoerig bekijken en uitproberen, .... en alle positieve reacties van ze aanhoren....dat kost tijd.


Nova, 's-Gravenhage

woensdag 6 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zit goed in de hand. Ging aan het begin iets te stroef open. Nanogrease of -olie werkt goed om het te verhelpen. Het lemmet is dun en scherp. Tenslotte zijn de messing en koper in resin mooi verwerkt als handvat.


Freek, Groningen

donderdag 15 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn zakmes. Ondanks dat het een 'herenmesje' is, voelt het zeer solide en betrouwbaar aan. Het gebruikte materiaal geeft het geheel een chique uitstraling.


Artikelnummer SPC152RNP

Reviews voor Spyderco Chaparral Raffir Noble C152RNP zakmes

8 review(s)
€ 210,95
€ 217,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Materiaal handgreep: Raffir Noble
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad