Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Leatherman Rebar multitool, nylon foedraal 831548

13 review(s)
Artikelnummer LE4200-NS

Reviews voor Leatherman Rebar multitool, nylon foedraal 831548

13 review(s)
€ 99,00
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag verzonden

Kleur: Grijs
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

13 review(s)
Sorteer op:
Gerard, Geleen

dinsdag 12 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Generous gift from my wife. Already had much use out of it. This is my every day carry. Outstanding product. Recommended.


Axel Antoine, Bruxelles

donderdag 3 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Filip Cacic, Osijek

donderdag 16 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alain Pomier, Villeneuve le Roi

donderdag 31 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Benoit NIGON, MAISONS LAFFITTE

zaterdag 26 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nico, Sint Pancras

vrijdag 13 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had al 25 jaar een Leatherman dus hij werd wat slechter en had wat onderdelen stuk gemaakt. Dus weer een nieuwe leatherman en ben er zeer tevreden over. Wel goed oppassen want de messen er scherp


Louison, Aix en Provence

vrijdag 23 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mario65, juillan

maandag 21 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan, Sintjohannesga

dinsdag 15 juli 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De leatherman Rebar is een uitstekende stuk gereedschap voor iedere hobbyist. Met zijn 17 functies is er altijd een stuk gereedschap voorhanden. De kwaliteit laat niets te wensen over en de afwerking is van hoge kwaliteit.


justlol, Nijkerk

woensdag 12 februari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima aankoop


JdHK, Amersfoort

zondag 26 januari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Product voldoet volledig aan de verwachting


Jeroen de Jong, Rotterdam

zondag 22 december 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Onlangs deze Leatherman besteld. Volgende dag netjes op mijn werk afgeleverd. Perfecte service! De kwaliteit van de Rebar was zoals ik al verwachtte in één woord FANTASTISCH! Oersterk en zeer netjes afgewerkt. Kortom ... het is een perfecte multitool die ik nog jaren met veel plezier ga gebruiken!


piton, pessac

dinsdag 20 november 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer LE4200-NS

Reviews voor Leatherman Rebar multitool, nylon foedraal 831548

13 review(s)
€ 99,00
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag verzonden

Kleur: Grijs
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad