Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Leatherman pocketclip & koordoog

119 Reviews
Artikelnummer LE60002

Reviews voor Leatherman pocketclip & koordoog

Leatherman

119 Reviews
€ 10,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

119 Reviews
Sorteer op:
Koen, Ridderkerk

woensdag 1 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Precies wat de wave+ mist, clip past perfect maar had eigenlijk standaard bij de wave moeten zitten


Scott Beck, Glasgow

dinsdag 23 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans Dercksen, Zwijndrecht

dinsdag 24 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

pocketclip is erg handig Koordoog volkomen overbodig daar deze standaard aanwezig is op de Leatherman wave. Maakt geheel dus (veel) te prijzig.


Peter Siegel, Amsterdam

donderdag 25 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

makkelijk in gebruik, klemt goed, snap niet waarom dit niet standaard bij de wave zit


Mark Bachrach, Amsterdam

donderdag 14 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor mij een musthave Belangrijker dan een hoesje Wel wat prijzig voor wat het is, maar goede kwaliteit


Anoniem, Schijf

woensdag 18 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Past goed is mooi afgewerkt.


Anoniem, Enschede

maandag 29 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Product voldoet prima. Met de pocket clip gebruik ik de multitool alleen maar meer.


JB, Genk

woensdag 19 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik kreeg korting door een combinatie-deal. Dat was mooi meegenomen maar het blijft duur voor wat het is. De pocketclip zou standaard op elke Leatherman moeten zitten.


Anoniem, Arnhem

vrijdag 17 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle en correcte levering. Had alleen de clip nodig. Zou apart te bestellen moeten zijn. De clip past zoals het moet: geen speling. Een aanrader voor wie geen etui gebruikt.


Anoniem, Sassenheim

dinsdag 17 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een beetje duur maar de pocket clip is onmisbaar.


Anoniem, Berkel en Rodenrijs

vrijdag 12 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Niets mis mee, snelle levering en goed product


Mark P., Leiden

dinsdag 31 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Superhandige clip. Twee potentiele minpuntjes: de clip heeft een beetje speling en beweegt dus wat van links naar rechts. Ten tweede past de Wave met clip niet in het holster. Desalniettemin erg tevreden met de clip!


Ken, Oss

dinsdag 19 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Klikt er zo op, doet wat die moet doen :)


NENDV, Klazienaveen

maandag 26 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De pocketclip en koordring gekocht bij mijn Leatherman Wave. Tot nu toe nog niet echt veel gebruikt (aangezien ik de leren hoes gebruik). Wel vind ik dit een leuke aanvulling op de Wave. De clip voelt stevig aan en lijkt niet raar op de Wave. Wel vind ik de prijs wat aan de hoge kant, 4 of 5 euro lijkt mij meer dan gepast.


Coulomb, Roucourt

dinsdag 29 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Baudin, Chauny

dinsdag 11 augustus 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Grathem

dinsdag 14 juli 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gewoon goed. Solide.


Thomas , Zwolle

zaterdag 4 juli 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb de pocket clip vanaf het begin in gebruik en bevalt goed. De zware surge hangt bijna niet voelbaar in mijn broekzak. Door de bevestiging tussen het blokkering mechanische zit er wel lichte speling in maar de clip zit evengoed vast. De prijs is wel stevig voor een klein stukje metaal.


Bart, Utrecht

zaterdag 27 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik draag mijn Surge dagelijks in mijn broekzak aan de pocket clip. Volgens sommigen is de Surge hier eigenlijk te zwaar/groot voor. Ikzelf heb er, met een ruime broekzak en goede riem, geen enkele moeite mee. Het nieuwe model Surge heeft geen ingebouwde koordring meer. Voordeel van deze verwijderbare koordring is dat je het koord makkelijk los kunt maken als het even in de weg zit, nadeel is dat het oog ook loslaat als je een van de gereedschappen aan die kant wilt uit- of inklappen.


marco, opglabbeek

vrijdag 12 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Handig als je geen foedraal gebruikt.


Artikelnummer LE60002

Reviews voor Leatherman pocketclip & koordoog

Leatherman

119 Reviews
€ 10,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland