Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Leatherman Bit Driver Extender

109 review(s)
Artikelnummer LE60003

Reviews voor Leatherman Bit Driver Extender

109 review(s)
€ 24,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

109 review(s)
Sorteer op:
Fab, Criquetot-sur-Longueville

donderdag 19 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mathieu, NICE

maandag 25 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Victor K, Dublin 12

dinsdag 29 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stéphane Gouin, wissembourg

dinsdag 11 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

François Gagnepain, Châtillon sur indre

dinsdag 4 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

christophe gaudoux, lannilis

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Olivier CHEYLAN, MONTLOUIS SUR LOIRE

maandag 11 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mario Kandelaars, De Rips

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Op zich is dit een goed en degelijk artikel, alleen miste het klemveertje, dit was niet los leverbaar dus het artikel geretourneerd, een ander was niet op voorraad en het bedrag wordt teruggestort. Het enige nadeel is dat het allemaal ontzettend lang duurt, wss door de drukte, maar het geld is nog niet terug.


J. Damsteegt, Oud-Beijerland

woensdag 1 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel en goed geleverd.


Echaubard Dominique, Marcenat

dinsdag 24 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Zaandam

dinsdag 5 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi verleng stuk Degelijk makkelijk ingebruik


Ralf, Raesfeld

woensdag 14 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Martijn , Genemuiden

donderdag 28 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Allereerst hulde aan de services van knives and tools. Toen ik deze heb aangeschaft bleef het bitje muurvast zitten. Deze kreeg ik er met geen mogelijkheid uit. Uit eindelijk weer retour gezonden. Het bitje hebben ze weer retour gezonden en kreeg netjes het geld terug. Ik moet wel zeggen dat ik voor dat ik hem kocht al aan de dure kant vond.


Bretagne, Landevant

donderdag 14 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, VAOUR

woensdag 15 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Duiven

dinsdag 5 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer handig product werkt uitstekend daar waar je net niet bij kan komen. stevig makkelijk te plaatsen op de Leatherman Charge. Bit driver extender hoort er gewoon bij. Ik ga ook nog de aanvullende bit set aanschaffen van Leatherman en uiteraard doen we dat bij KNIVESANDTOOLS


Edwin, Arnhem

zondag 11 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze bithouder is voornamelijk handig als je de officiële bitjes van Leatherman gebruikt. Standaard bitjes zijn te kort, die schieten naar binnen en zijn met veel moeite te verwijderen uit de houder. Ik heb dit aangegeven aan de klantenservice, maar die kunnen er weinig mee. De enige oplossing volgens hen is de officiële bitset voor €23,95 te kopen. Ik heb zélf een oud bitje door geslepen en die onderin de bithouder geplaatst. Een beetje onhandig, want nu kan ik de bithouder nooit meer voor de leatherman bitjes gebruiken. Kortom... Leuk product, maar voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen.


Philcox , Mazères

dinsdag 30 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jeroen, Alkmaar

dinsdag 23 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel geleverd, helaas konden de bitjes erg lastig of niet uit de extender worden gehaald. Na contact met Knivesandtools een nieuwe ontvangen. Die werkt wel goed


Ger, Merkelbeek

dinsdag 21 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Artikelnummer LE60003

Reviews voor Leatherman Bit Driver Extender

109 review(s)
€ 24,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland