Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Flitz-polijstpasta, 50 gram

26 review(s)
Artikelnummer FZ002

Reviews voor Flitz-polijstpasta, 50 gram

26 review(s)
€ 12,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Inhoud: 50 ml
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

26 review(s)
Sorteer op:
Melchor, Cáceres

woensdag 24 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

particulier , Lille

donderdag 9 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Hilversum

woensdag 1 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze polijstpasta werkt uitstekend. Gebruik het zelf ook om na het slijpen een mes te stroppen.


Steve king, Maidenhead

dinsdag 31 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Verbluffend resultaat , Echt

zondag 10 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Al vele merken polijsten gebruikt maar Flitz geeft vereweg het mooiste resultaat. Hetgeen gepolijst blijft ook lang optimaal glanzen en schoon. Staal, koper, kunstof, oude verf lagen etc. vanaf nu heb je nog maar één tube nodig.


Luka, Matulji

maandag 7 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

PAOLO, Brescia

maandag 10 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jos, Tilburg

maandag 29 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na jaren uma olijstasta gebruikt te hebben, nu deze aan het proberen. Lijkt niks mis mee te zijn. Doet wat het moet doen: polijsten. Dus een goede koop voor een redelijk bedrag.


Patrick , Angelbachtal

dinsdag 2 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nikolas, Peuki

dinsdag 25 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans, Veldhoven

zaterdag 1 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ondertussen een paar keer gebruikt op keukenmessen met uitstekende resultaten


NoMoreMrKnifeGuy, Domfront-en-Poiraie

maandag 27 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arie, Zuidbroek

vrijdag 25 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had goede dingen gehoord / gelezen over Flitz en inderdaad het voldoet prima waarvoor ik het heb gekocht . Namelijk het polijsten van vers geslepen messen . Het poetsen van vitrine messen gaat ook prima .


Robin, Vitry-en-Perthois

maandag 22 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nico, GOUDA

donderdag 4 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ruim aanbod, heldere omschrijvingen, gemakkelijk bestel- en betaalproces een ook nog ren supersnelle levering. Én het product doet precies waarvoor ik het gekozen heb. Ik ben een blij me s!


X.D., Asnières Sur Seine

dinsdag 19 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

stefano, Cesena

donderdag 9 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ANTOINE BLANC, POUILLY SOUS CHARLIEU

maandag 4 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

VINCENT, VIGNEUX SUR SEINE

maandag 31 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

JAM, Celles sur Belle

maandag 15 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer FZ002

Reviews voor Flitz-polijstpasta, 50 gram

26 review(s)
€ 12,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Inhoud: 50 ml
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad