Reviews voor Fenix UC30 oplaadbare ledzaklamp, 1000 lumen

132 Reviews
Artikelnummer FEUC30

Reviews voor Fenix UC30 oplaadbare ledzaklamp, 1000 lumen

Fenix

132 Reviews
€ 59,95
± 3 dagen

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

132 Reviews
Sorteer op:
R.A. Cornelissen, Apeldoorn

maandag 7 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aangekocht als voordelige, felle lamp om gebruik te blijven maken van de "oude" 18650 accu's. Laad accu in de zaklamp zelf via "oudere" micro-USB aansluiting. Kort kabeltje is bijgevoegd, dus alleen USB 240V stekker nodig.


Herman B. Beerding, Enkhuizen

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima zaklamp met zeer hoge lichtopbrengst. De bediening is alleen even wennen.


Etienne Stegerman, Riemst

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goede compacte zaklamp schijnt enorm ver dus meer heb je voor normaal gebruik zeker niet nodig 👍🏻


Gerrit Hutten, Rheeze

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mooi zaklamp, degelijk, voldoende licht, makkelijk mee te nemen. heb zelf de wat grotere van fenix (voor jacht). Met de kerst heb ik mijn 4 zoons er een cadeau gedaan! waren ze maar wat blij mee, de jongste (17) had em de hele avond in de hand haha.


Leendert Struik, Valkenburg

woensdag 30 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

voorlopig tevreden. Of dat zo blijft moeten we zien; met zaklampen was vaak het probleem dat de schakelaar en de contacten na een poosje niet goed werkten en overgangsweerstanden veroorzaakten die de lichtopbrengst verminderden. Ik hoop dat deze lamp beter is. Mogelijk min puntje: hij gaat ook in het foedraal soms onbedoeld aan omdat je via het foedraal toch tegen het schakelaartje drukt.


Ger Boelen, Heerlen

woensdag 23 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een opmerking betreffende de aan/uit schakelaar. Deze is lastig te vinden als het donker is. Hier had eigenlijk een kleine duidelijke verhoging op mogen zitten. Nu is het, als je vlug licht nodig hebt, zoeken naar de aan/uit schakelaar. Voor de rest vindt ik het een fantastische zaklantaarn. Praktisch formaat en wat een bak licht.


, Burgerbrug

dinsdag 22 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top, wat een "licht".


Peter koster, Etten-Leur

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt perfect niks mis mee


Tom Harmens, Lochem

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie kleine zaklamp met erg veel licht. Voelt erg stevig aan. Gekocht voor Vaderdag Dikke aanrader


Miranda Nijzink, Giethmen

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn, klein en compact en geeft veel licht!


, Leiderdorp

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi, handzaam en zeer functioneel


Anthony Jumelet, Barendrecht

donderdag 2 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldige lamp.


Anneke Blok, Rotterdam

dinsdag 23 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastische zak lamp. Werkt perfect.


Robert Litzouw, 's-Gravenhage

donderdag 7 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lamp gaat dikwijls aan al hij wordt op geborgen in fouderaal. De aan/uit knop schakeld te maklelijk. Vervelend als de lamp nodig is en de accu is leeg.


Arie Safari, Emmen

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een geweldige zaklamp! De lamp heeft 5 standen. In stand 1 (eco - zwak lampje) kun je hem bijna oneindig lang gebruiken voordat-ie leeg is, stand 2 gebruik ik om de honden uit te laten, stand 3 om te kijken of er nog andere mensen in de verte lopen, stand 4 om te imponeren en met 5 heb je groot licht van je auto bij je. Deze topper hoort, net als je zakmes, gewoon altijd bij je.


Kaj Surink, Hemelum

dinsdag 24 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede en goed geprijsde lamp. Na een aantal weken gebruik komt er nog evenveel licht uit als bij aanschaf, dus we hebben nog een ervaring met het opladen van dez accu in deze lamp. Wat ons betreft een aanrader!


Arne Desmadryl, Jabbeke

dinsdag 10 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super lampje waarvoor ik het gekocht heb. Heel veel licht in een relatief kleine lamp . Het grote voordeel voor mij dan toch is de USB poort om op te laden op locatie of in de auto . De service van K&T is zoals elke keer super !


Ton Caris, Helmond

dinsdag 10 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn lampje Handig voor in je broekzak Ik loop s,avonds in het bos met mijn hond en het geeft een geweldig licht.


Edwin, Uitgeest

dinsdag 11 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

27-1-2020 besteld en de volgende dag binnen! Continu een update over de status van de bestelling, goed geregeld ... team Kniveandtools! Goed verpakt en in een mooie originele doos de UC30 verpakt. Ziet er degelijk uit! Na het opladen uitgeprobeerd... wat een licht! Nu met de storm ideaal om buiten even de boel te controleren, licht voldoende. Aan uit schakelaar is lastig te vinden het donker, beetje wennen. Pracht lamp die het geld zeker waard is. Makkelijk te bedienen (op aan uit knopje na dan). De eerste echte keer opladen moet nog gebeuren maar dat zal ook goed gaan. Met rood en groen indicatie lampje weet je de batterij status. Handzaam niet te klein. Voldoen aan al mijn verwachtingen. Zeker de moete waard.


Danny McGoun, Sassenheim

dinsdag 11 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

The build quality of the torch is very good, however I’m very disappointed with light output and range. I have a 15 euro flashlight from a supermarket which uses 3 aaa batteries which is much better.


Artikelnummer FEUC30

Reviews voor Fenix UC30 oplaadbare ledzaklamp, 1000 lumen

Fenix

132 Reviews
€ 59,95
± 3 dagen

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland