Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fenix BC30R Oplaadbare fietslamp

13 review(s)
Artikelnummer FEBC30R

Reviews voor Fenix BC30R Oplaadbare fietslamp

13 review(s)
€ 129,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

13 review(s)
Sorteer op:
Henk, Winterswijk Meddo

maandag 28 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima fietsverlichting, ook te gebruiken als zaklantaarn.


Francois Heremans, Asse

donderdag 9 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel tevreden, ivm lichtsterkte, verwachting overtroffen en een zeer hoge kwalitatieve afwerking plus een eenvoudige bediening, display is een super pluspunt.


Fabian van der Ben, Spaubeek

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goede mtb lamp. Geeft ongelooflijk veel licht. Breede lichtbundel met spot. Nadeel: als je hem bijvoorbeeld 2 weken niet gebruikt, eerst weer opladen voor gebruik. Eenmaal opgeladen, lange batterijduur. (3uur)


johan, Amsterdam

woensdag 4 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

tevreden mee, echter het plugje van de grootlichtschakelaar past niet en kan dus niet gebruikt worden. Met de Fenix BC30R lamp ben ik zeer tevreden mee.


hermann, Beuningen

zaterdag 24 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede lichtopbrengst, makkelijke montage.


Birdy Fly, Eindhoven

dinsdag 21 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het product is na zeer lang zoeken en na het bekijken van voorbeelden vanuit een bekend niet nader te noemen videonet dé juiste lamp voor mijn fiets gebleken. De lamp is zeer krachtig en verlicht zowel in de breedte als ook in het vooruitzicht. De lamp dient wel naar beneden gericht te worden om tegenliggers niet te verblinden (zoals bij elk ander voorlicht de bedoeling is). Omdat ik moeite heb om in de donkere nachten te rijden, omdat ik simpelweg de stoepranden nooit zie, is het met de fantastische lamp allemaal goed te zien. Ik ben zogezegd een beetje nachtblind en dus is deze lamp een zeer goede uitkomst. Het licht schijnt (niet te ver omhoog gericht) meer dan voldoende voor me uit en in de hogere standen kan ik alles goed zien. Ook heb ik de wetenschap dat ik goed gezien zal worden, ongeacht in welke stand ik de lamp heb staan, dus ook in de meest zachte stand. De bediening is erg handig. Ondanks dat er een een soort van afstandsbediening bij zit die middels een draadje in de lamp gestoken kan worden, gebruik ik deze zelf niet. Maar de knopjes op de lamp zelf zijn handig in gebruik. Via het kleine display is goed te zien hoever je met de ingebouwde accu bent. De accu is via USB op te laden. De accu heeft wel enige tijd nodig om volledig geladen te zijn, maar als ik de lamp na gebruik gewoon een avondje aan de computer laat hangen, blijft op een gegeven moment het lichtje branden, waarbij ik weet dat de accu volgeladen is. Het lichtje knippert zolang de accu nog geladen wordt. Helaas wegens het gemak van diefstallen moet ik het lampje wel telkens van de fiets halen. Dit gaat gelukkig wel gemakkelijk. Let erop dat je altijd het palletje hoort klikken, wanneer je de lamp terug op de houder vastzet. Zonder die klik is hij niet goed geborgd en dan zou hij eraf kunnen vallen. De lamp voelt zeer degelijk aan. Vrijwel geheel van aluminum gemaakt. Hij is mooi afgewerkt en aan de voorkant kan je mooi zien hoe het "glas" bij de lampjes aan de bovenzijde iets bewerkt is, zodat de lamp naar alle waarschijnlijkheid die verblinding van tegenliggers, bij het naar beneden richten van de lamp, tegen gaat. Nadeeltjes. De prijs is erg hoog, maar goed dan heb je ook wat. Wat wel een nadeel is, is wanneer ik de lamp in de tas heb, dat ik laatst opeens een warme tas had en de lamp vanzelf aangegaan was. Dit klopt, want de knopjes zitten op de lamp en er hoeft maar iets tegenaan de komen en de lamp kan aanspringen. Hier had voor de prijs die je betaald een beschermend opbergdoosje bij mogen zitten.


Erwin, Landegem

woensdag 13 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na enkele weken in gebruik kan ik niets anders dan positief zijn over deze lamp. Bij straatverlichting is stand 1 meer dan voldoende. Bepaalde dele van mijn fietsroute zijn onverlicht en dan is stand 2 of stand 3 meer dan genoeg. De max stand 4 heb ik eens getest maar dit is echt niet nodig. De burst is echt handig en heb ik verschillende keren gebruikt. Indrukwekkend. De straal in 2 delen is zeer breed en ver genoeg. Het display laat duidelijk zien hoeveel tijd je nog hebt tot de batterij leeg is en indien nodig schakelt de lamp zelf een standje terug. Voor mij een toplamp.


Chris, Wachtebeke

woensdag 15 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer degelijke fietslamp met unieke features als: overblijvende accuduur in uu:mm op het scherm, speciale aanduiding bij accuduur < 30 min. incl. ingebouwde verlaging lichtsterkte, gemaakt volgens de strenge Duitse Stvzo-normen (bv. afkapping van het licht), lichtsterkte in vier standen waarbij laagste stand nog heel deftig is, knopafstandsbediening voor heel felle 'boost', niet-irritante flikkerstand (andere en tragere impuls dan die stroboscoopeffecten), inbouwaccu (niet extern), enz. Is robuust gemaakt en prima afgewerkt, om levenslang mee te gaan. De accu is niet zomaar uitneembaar, misschien met openmaken van het apparaat kan het na x aantal jaar toch vervangen worden. Vind ik een minpuntje maar zo zijn er meer en meer op de markt en (systemen met) externe accupacks zijn ook niet zomaar te vervangen. Daarom trek ik geen punt af voor dit. Bestaan er kleinere lampen? Ja, maar dan is het ofwel met een niet zo gebruiksvriendelijk extern accupack ofwel is de lamp veel minder sterk. Dus deze is heel gebruiksvriendelijk voor een heel aanvaardbaar formaat en massa. Opladen gebeurt via meegeleverde USB-kabel (handig), misschien mocht er een kleine netadapter meegeleverd worden of via deze site als optie om erbij te kopen (Fenix raadt de courante 5V en 1,5A aan, ik heb een smartphone adapter aangeschaft van 5V en 2A). Sommigen hebben als ervaring dat de lamp gemakkelijk uit de houder valt. Als men de lamp erop schuift is er op het einde redelijk wat weerstand waardoor men de indruk krijgt dat de lamp er vast op zit. Tip: men moet gewoon vrij hard blijven doorschuiven tot men een 'klik' hoort. Na de klik zit de lamp rotsvast en valt er nooit af, op welkt terrein men ook fietst. Deze lamp vond ik toevallig op internet - gelukkig hier te koop; goede verzending met top communicatie, heel tevreden van service hier. Conclusie: een topproduct en aanrader!


Anoniem, Vlissingen

woensdag 24 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fietslamp FENIX BC 30R voldoet geheel aan verwachting veel licht op 800lumen stand .gemakkelijke montage op fiets en ook weer gemakkelijk te verwijderen. Trilt niet ondanks slecht wegdek en 6bar in de banden. Levering ook geheel naar wens .


Stef V., Houthalen

vrijdag 19 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mijn vrouw en ik gebruiken de lampen nu al een tijdje. Prima licht, mooi design. Spijtig dat er geen koordje aan de lamp hangt zodat je de lamp extra aan je stuur kan zekeren. Waarom is dat nodig denkt U nu? Wel , we reden een paar dagen terug over een lichte hobbelige weg en de lamp sprong spontaan uit de houder. Bang op een steen, gevolg is dat de lamp is beschadigd. Ik had mijn twijfels al bij de houder. Als er nu een koordje ( zoals mijn fiets gps) aan de lamp hing , was ze niet op de grond gevallen. Voor een lamp die zoveel kost hadden ze daar toch meer aandacht aan mogen besteden. Ik zie ze die houders nog aanpassen.


Camouflatsie, Oentsjerk

zaterdag 4 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zocht een goede lamp voor op de brommer. De standaard verlichting laat namelijk te wensen over... Eisen: veel licht, stevige bevestiging, robuust en geen draden en ongein. Op aanraden van k&t deze gekocht. 100% tevreden, goede keuze geweest!!! Verlicht de hele straat als het moet:-) Extra pluspunten zijn de usb oplaad mogelijkheid en het standenscherm. Je ziet hoelang je nog met welke stand kan. Perfect!!! 1 nadeel, op de hoogste standen wellicht te fel voor evt tegenliggers... Jammer dan hahaha


Anoniem, Haaltert

vrijdag 22 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb deze fenix lamp aangekocht en ben er zeer tevreden over, geeft meer dan voldoende licht en heeft een brede straal, ook te gebruiken op onverlichte paden zelfs in 2de hoogste stand. Super blijft natuurlijk de rest tijdsaanduiding accu, en ook het bevestigings systeem is ok.


Lieke Honee, Nijmegen

woensdag 21 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik zie slecht in het donker. Met deze lamp kan ik 's avonds fietsen. Ik heb 'm zo aan het stuur bevestigd dat ik grote lichtstraal op de weg heb en toch de tegenliggers niet verblind.


Artikelnummer FEBC30R

Reviews voor Fenix BC30R Oplaadbare fietslamp

13 review(s)
€ 129,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland