Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

De beste Fenix-lampen voor buitenactiviteiten

’s Avonds wordt het weer vroeger donker. Een goed moment om een lamp aan te schaffen, zodat je ook in het donker actief kan blijven. Nog even een rondje hardlopen, wandelen met de hond of een eindje mountainbiken? Alles is mogelijk met de juiste uitrusting. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat je goed ziet, maar ook goed gezien wordt. We zetten daarom de beste Fenix-lampen voor buitenactiviteiten voor je op een rij.

 1. Fenix HL18R hoofdlamp zwart
  1

  Fenix HL18R hoofdlamp zwart

  Deze hoofdlamp is zeer geschikt voor een avondwandeling, nachtvissen, maar ook voor meerdaagse hikes. Eenvoudig schakel je tussen de gefocusseerde lichtbundel of de brede lichtbundel. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment. De HL18R heeft een maximale lichtopbrengst van 400 lumen en een batterijduur van 150 uur. Laad de hoofdlamp snel weer op met de meegeleverde usb-kabel of gebruik drie AAA-batterijen.

  € 39,95
  ± 2 weken
 2. Fenix HM50R V2.0 oplaadbare hoofdlamp
  2

  Fenix HM50R V2.0 oplaadbare hoofdlamp

  De Fenix HM50R is de ideale metgezel voor een stevige wandeling. De aluminium behuizing is zo ontworpen dat hij uitzonderlijk goed tegen koude omstandigheden kan. Ideaal dus wanneer je in de winter een goede, betrouwbare lamp nodig hebt. Met zijn bundel van maximaal 500 lumen heb je in vrijwel alle omstandigheden genoeg licht. Voor kortere afstanden kun je de bundel terugbrengen tot slechts 4 lumen. De accu laad je in de lamp op met de meegeleverde usb-kabel.

  € 59,95
  Op voorraad
 3. Fenix UC30 oplaadbare ledzaklamp, 1000 lumen
  3

  Fenix UC30 oplaadbare ledzaklamp, 1000 lumen

  Als er één lamp is die je mag betitelen als heel breed inzetbaar, dan is het de Fenix UC30 wel. Hij is klein genoeg om makkelijk mee te nemen en heeft genoeg licht en lichtstanden om in de meeste omstandigheden ruimschoots uit de voeten te kunnen. De lamp heeft een maximale output van 1000 lumen. Zodra de batterij leeg is, laad je deze eenvoudig op met behulp van een usb-kabel. Ideaal omdat dit een kabel is die bijna overal voorhanden is.

  € 59,95
  ± 2 weken
 4. Fenix HL40R oplaadbare hoofdlamp blauw
  4

  Fenix HL40R oplaadbare hoofdlamp blauw

  De Fenix HL40R is een echte alleskunner. Het compacte formaat en de zeven lichtstanden maken deze lamp een compagnon voor buitenactiviteiten. Met de twee schakelaars bovenop de hoofdlamp kies je uit de verschillende soorten bundels. De lamp is ook focusseerbaar, wat handig is als je iets specifieks in het donker zoekt. De maximale lichtopbrengst is 600 lumen. Op een volle accu gaat de lamp (afhankelijk van de lichtstand) tot wel 200 uur mee. Gebruik de meegeleverde usb-kabel als het tijd is om de accu op te laden.

  € 45,95
  ± 2 weken
 5. Fenix BC30R Oplaadbare fietslamp
  5

  Fenix BC30R Oplaadbare fietslamp

  Met deze krachtige, oplaadbare fietslamp wordt iedere rit op de mountainbike nog avontuurlijker. De lamp is voorzien van vijf verschillende lichtstanden. Met de schakelaar regel je eenvoudig de juiste hoeveelheid licht. De twee LED's geven neutraal wit licht voor een goede kleurweergave en hebben een maximum lichtopbrengst van 1600 lumen. De fietslamp is voorzien van het innovatieve ‘Dual Distance Beam System’. Hierdoor ontstaat een bredere bundel op korte afstand en een smallere bundel op langere afstand, met als gevolg een optimaal beeld voor iedere fietser.

  € 129,95
  ± 2 weken

Nieuwsgierig naar meer lampen? Bekijk alle Fenix-lampen voor buitenactiviteiten.