Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Eden verrekijker XP 10x42

242 review(s)
Artikelnummer EQA302

Reviews voor Eden verrekijker XP 10x42

242 review(s)
€ 216,75
€ 289,00
-25%Je bespaart 72,25
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Vergrotingsfactor: 10
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

242 review(s)
Sorteer op:
Andre, Venlo

woensdag 10 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aangeschaft als beginnend 'vogelaar', prima keuze. Goed hanteerbaar, eenvoudig instelbaar en niet te zwaar. Scherp zicht, niet te gevoelig bij (hand)bewegingen. Draagriem had kwalitatief wat beter uitgevoerd kunnen worden.


MT CHATELAIN, Sarroux-Saint-Julien

donderdag 8 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Avbb, Stavelot

maandag 29 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

T. , Amsterdam

zondag 23 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De prijs kwaliteit verhouding van deze kijker is uitstekend. Kijkt helder en voelt zeer degelijk. Niet te zwaar en een fijne band zodat de nek het niet te zwaar te verduren krijgt tijdens een lange wandeling. Ik ben heel tevreden! Erg goede optie voor de beginnende recreatieve vogelaar die nog wil doorsparen voor een Zeiss, Leica of Swarovski.


Olivier, Yvoir

vrijdag 14 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Norbert , Krustetten

maandag 26 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ger, Helmond

dinsdag 8 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nee iets wat niet geleverd wordt volgens afspraak kan ook niet aan de verwachting voldoen . Wat ik aan EDEN optiek heb is niet slecht maar gezien de houding en het vervolg op deze geannuleerde aankoop staat EDEN niet meer in mijn keuze lijst, KNIVESandTOOLS ook niet meer . Ik ga de EDEN producten niet afkraken dat verdienen ze niet, maar de verkopende partij is in mijn ervaring het nodige op aan te merken.


johan, Kapelle-op-den-Bos[1880]

woensdag 26 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aangezien ik maar een amateur ben op het gebied van verrekijkers kan ik alleen maar zeggen dat deze verrekijker mij heel goed bevalt en hij prijs / kwaliteit meer dan voldoet aan de verwachtingen . Top .


Wouter, Edegem

dinsdag 4 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super goede verrekijker voor deze prijs. Kan concurreren met topmerken als Swarovski, Zeiss enz. Zeer tevreden mee.


Loes, Gasselternijveen

dinsdag 4 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Net zoals de 8x42 die ik al jaren heb ook weer een goede kijker. Handig om er een 10x bij te hebben. Uitstekende kwaliteit voor deze prijs.


Claude Blanc, NAUJAC SUR MER

woensdag 7 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ferid, Ridderkerk

donderdag 1 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik ben goed geholpen met mijn aankoop. Deskundig advies en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden.


Arjan, Nieuwegein

zondag 21 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een top kijkertje is dit zeg! Na een lange zoektocht en meerdere modellen bij andere online winkels te hebben besteld en net zo hard weer terug gestuurd te hebben, slaagde ik bij Knivesandtools.nl wel! Deze kijker heeft een bizar strak beeld en het scherp stellen is een fluitje van een cent. Het zou niet aan de kijker zelf liggen maar ik heb inmiddels de Roerdomp en de Stelkluut haarscherp kunnen observeren. Ik ben weg van dit merk!


Xander, Den Haag

dinsdag 9 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi helder zicht, ook in het schemer/donker. Helemaal tevreden!


Michiel, Leusden

maandag 27 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb al meerdere Eden kijkers (deels 2e hands). Ik heb deze aangeschaft omdat een 10x56 van Eden die ik 2e hands heb gekocht teveel kuren had (waarschijnlijk door val bij vorige eigenaar) en ik alleen 8x vergroting had. Eerst de nieuwst telg geprobeerd (de ED 10x42), maar daar was ik niet tevreden over (zie review aldaar). Dus daarom terug bij de vetrouwde XP lijn. En het enige dat ik op deze kijkers aan te merken heb is de vervorming aan de rand. De randscherpte is op zich prima, zeker voor deze prijsklasse, maar je ziet het beld wel wat krom weglopen aan de rand. Dat kan waarschijnlijk niet anders in dit segment. Ik heb niet echt vergelijkingsmateriaal, ik weet alleen dat bij de grote groene jongens dat er helemaal niet is. Verder zijn deze kijkers qua helderheid en scherpte echt top. Ook in de schemer. Ontwerp is mooi sober en de oculairdoppen draaien ver genoeg uit om de zon goed te kunnen weren zonder dat je zwarte manen in je beeld krijgt. Draagriem, tas, gewicht allemaal prima in orde hoewel ik er zelf de voorkeur aan geef de kijker aan een wat langere band (van PD) schuin aan mijn zij te dragen, mede omdat ik ook meestal een grote camera met telelens mee zeul. Meerdere ervaren vogelaars gehad die zich verbaasden over de kwaliteit van deze kijkers. Al een aantal cadeau gedaan en aan vrienden getipt en tot nu toe nog geen teleurgestelde mensen gehad :-).


Jan, VELSERBROEK

dinsdag 21 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht om vogels mee te kijken. Bevalt goed. Lekker compact. 6 ons. Goed fijn af te stellen. Fijne zachte draagriem. Met bril op kijken vind ik iets minder.en soms op maximale afstand zou ik het scherper willen. Maar goed hij is maar €230.- Ik ben er blij mee.


Berend, Wageningen

vrijdag 10 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima kijker. Ik heb de Eden verrekijker XP 8x42 al, prima voor in het bos, maar vogels kijken in grote open vlaktes, geeft deze 10x42 net iets meer ;-)


Christian, Kraainem

dinsdag 31 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Il ben en beetje frustreren, een week voor het karting van 7%


Erwin, Steenwijkerwold

maandag 9 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel geleverd goede kwaliteit.


Ben Uneken, Sleen

maandag 12 juli 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering. Prachtige verrekijker. Voldoet aan de verwachtingen. De reviews waren erg positief. Klopt.


Artikelnummer EQA302

Reviews voor Eden verrekijker XP 10x42

242 review(s)
€ 216,75
€ 289,00
-25%Je bespaart 72,25
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Vergrotingsfactor: 10
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad