Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Eden Essentials 2000-020 koksmes 20 cm

26 review(s)
Artikelnummer EQ2000-020

Reviews voor Eden Essentials 2000-020 koksmes 20 cm

26 review(s)
€ 26,00
€ 29,00

-10%

Je bespaart 3,00

± 2 maanden

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

26 review(s)
Sorteer op:
Doth, Le Vigan

woensdag 29 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stef, Apeldoorn

woensdag 8 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prijs kwaliteit echt prima 👍🏻


Harm Jansen, Zutphen

maandag 21 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht om ook in de caravan een redelijk koksmes te hebben. En dat is precies wat het is. Zodra je de vergelijking gaat maken met een mes van een A-merk merk je het prijs-, en snijverschil. De balans vind ik niet helemaal fijn en bijvoorbeeld bij brunoise snijden moet je je aandacht er veel beter bij hebben dan bij mijn duurdere messen. Ik zou ‘m niet opnieuw kopen, maar iets meer uitgeven voor meer snijplezier


goran verpoucke, Mol

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mes is licht en goed in balans. Ik kocht dit mes om te leren slijpen voordat ik een duurde mes bestel maar het bevalt zo goed dat ik denk dat het een blijver wordt


Ian McMeekin, Whitstable

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Thomas Feijts, Cadier en Keer

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Echt een top mes! Gewoon scherp en een fijne buik!


G Bom, Nieuw-Beijerland

donderdag 25 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lekker scherp mes en ligt goed in de hand


Anoniem, Halen

woensdag 27 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Anoniem, flines les mortagne

vrijdag 1 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marco Unkel, IJmuiden

zondag 28 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi mes, snede was alleen niet helemaal gaaf.


Jenny Hoogeboom, Amersfoort

dinsdag 18 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Scherp, degelijk mes. Ligt goed in de hand en snijdt erg fijn. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


Jary Nijssen, Katwoude

woensdag 12 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het koksmes ziet er strak uit en is, zoals als de meeste koksmessen, veelzijdig. Het ligt lekker in de hand en is scherp geslepen, daarnaast is het mes makkelijk schoon te maken. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed.


Emma, Rheden

dinsdag 11 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb nu mijn 3e mes besteld bij Knivesandtools. Dit keer de Eden Essentials 20 cm CHEF'S KNIFE. Als eerste werd het product weer vliegensvlug bezorgt net als de andere messen. Waaronder ook een 1 mes van het merk EDEN. Dit Chef's Knife was weer bijzonder goed verpakt in een mooie harde opberg doos. Het mes werd wederom super scherp geleverd. Heb hem al diverse keren gebruikt voor oa.(BBQ) vlees, brood en fruit. Het mes ligt lekker in de hand, je heb inderdaad het gevoel dat je een degelijk mes hebt waar je mee werkt. En het fijnste is dat hij, ik zeg het nog een keer, SCHERP is en blijft. Kortom: Voor dit geld is het een super mes dat nergens voor onder doet. Ik ben dik tevreden!!!!


Michael Voolstra, Kudelstaart

vrijdag 7 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima alleskunner. Scherp uit de verpakking en (relatief) lang scherp. Niet zo scherp als de Japanse Eden's, maar daarentegen wel makkelijker aan te zetten en slijpen. Fijne vorm handvat en makkelijk choppen, hakken, snijden. Ziet er goed uit. Beter dan sommige Duitsers en Franse! De prijs is natuurlijk helemaal geweldig. Voor dit bedrag kan iedereen zich een goed en fijn keukenmes veroorloven. Eigenlijk wel een must in elke keuken!


Patrick de Boer, Steenderen

donderdag 6 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima mes voor allerlei doel einden zoals vlees snijden,groenten en andere producten.Prijs/kwaliteit is ook goed.Mes ligt lekker in de hand en is mooi scherp.Aanrader!


Will van de Heuvel, 's-Hertogenbosch

woensdag 5 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Er werd mij gevraagd of ik geinteresseerd was om het koksmes te testen. Nou dat heb ik gedaan en ik kan zeggen dat dit mes zeer scherp en degelijk is. Ook is het mes fijn in gebruik, ik heb het mes vaak gebruikt voor het snijden van diverse vlees en groente soorten. Het advies om het mes niet in de vaatwasser te doen na gebruik heb ik opgevolgd en het netjes met de hand af gewassen. Ik kan dit mes aan iedereen aan bevelen, prima mes met een uitstekend prijs kwaliteit verhouding.


Jilles Lamens, Oegstgeest

woensdag 5 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Onlangs dit Eden Essentials koksmes verkregen. Het mes ziet er goed uit en maakt een lange indruk. Ik ben het mes gaan gebruiken en heb het bewust vergeleken met het wat duurdere Eden Damast koksmes 20 cm. dat ik reeds in bezit heb. Het heft lijkt wat minder fraai dan het afgeronde heft van de Eden Damast maar blijkt beter grip te bieden, zeker wanneer de hand of het mes niet goed droog is, het ligt prima in de hand. Het lemmet van de Eden Essentials is goed dun, gelukkig kroploos en blijkt opvallend scherp uit de doos te komen: het snijdt perfect door een vel papier en het snijden van tomaten en uien is plezierig werk. Dunne plakjes en blokjes snijden geen enkel probleem. Wat mij opvalt is dat door de lange rechte vorm van het lemmet dit mes als het ware uitnodigt tot een meer hakkende manier van werken. Bij de Eden Damast is de snede ietwat korter/ronder waardoor het mes meer een wiegende, afrollende, snijdende beweging vraagt van de kok. Met deze Eden Essentials 2000-020 snijd je heel gemakkelijk recht op de lijn die je kiest. Het voelt strak aan. Ik gebruik dit mes graag. (voor snijcursussen werkt dit mes wat té gemakkelijk en zou ik eerder de Eden Damast adviseren omdat dat wat meer techniek en discipline vereist) Graag zou ik onderzoeken hoe dit mes zich presenteert in vergelijking met de vermaarde Robert Herder Lignum 3 (dat heb ik in bestelling staan bij Knives & Tools, is niet direct leverbaar) en met een Wüsthof, bijvoorbeeld de Classic IKON. De Eden Essentials 2000-020 ken ik nog niet zo lang. Toch kan ik zeggen dat we hier te maken hebben met een strak, dun, goed sturend koksmes dat aangenaam in de hand ligt en scherp voor de dag komt. Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding! Mooie aanwinst in het assortiment van Knives & Tools!


Robbin Hofstede, Meppel

woensdag 5 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals gewend van Knives and Tools had ik het mes binnen een dag in huis en het mes was stevig verpakt. Het mes komt in een mooie chique doos, wat het een luxe uitstraling geeft. Het mes voelt zeer degelijk aan en ligt ook lekker in de hand. Formaat is ook perfect om grote stukken vlees mee te snijden. Uit de doos is die al vrij scherp dus het was niet nodig om hem voor gebruik te slijpen. Als ik een minpunt zou moeten bedenken, is het dat hij er vrij saai en gewoon uitziet, maar dan zoek je het ook wel heel ver. kortom dus een goed en degelijk mes met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!


Emma, Rheden

woensdag 5 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het 20 cm koksmes uit de serie Eden Essentials is een juiste aanwinst gebleken. Dit keukenmes is en blijft heel lang scherp. Erg handzaam formaat en onmisbaar in iedere keuken.


Jeroen van Dam, Goor

woensdag 5 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een super mes om mee te snijden, ligt fijn in de hand en is werkelijk zeer scherp. Alleen heeft het een beetje raar balans punt, hierdoor draait het mes als het ligt.


Artikelnummer EQ2000-020

Reviews voor Eden Essentials 2000-020 koksmes 20 cm

26 review(s)
€ 26,00
€ 29,00

-10%

Je bespaart 3,00

± 2 maanden

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland