Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Coticule Standard 200 x 60 mm

26 Reviews
Artikelnummer ARCCST213

Reviews voor Coticule Standard 200 x 60 mm

Ardennes Coticule

26 Reviews
€ 209,95
€ 220,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

26 Reviews
Sorteer op:
Peter Hezemans, Geleen

vrijdag 29 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik vond de prijs hoog, maar ik heb nu wel een perfecte manier om mijn beitels en schaven in een top conditie te krijgen. Het is een plezier om met echt scherp gereedschap te kunnen werken.


Patrick Götzfried, Wangen

dinsdag 10 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bezin, Port en Bessin Huppain

woensdag 10 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lieven, Gent

zondag 4 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is een super steen en een ware aanvulling bij mijn Japanse stenen. Ik heb die erbij gekocht omdat ik soms een steen meeneem als ik bij vrienden op bezoek ga en ik even hun mes bijslijp. Deze steen hoeft niet ondergedompeld te worden. Gewoon Splash and go en na gebruik even afdrogen en je kan die weer opbergen. Service van KATO was weer perfect zoals gewoonlijk.


J. Albrecht, Wolfschlugen

vrijdag 7 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Urs, Wichtrach

donderdag 22 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

André JADOT, MONTAUBAN

dinsdag 5 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Helsinki

vrijdag 29 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jörg, Velbert

zaterdag 16 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Lahr/Hugsweier

donderdag 14 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

René Bolli, Saas-Grund

vrijdag 18 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michel GILLET, FLORENVILLE

donderdag 13 augustus 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Res, Schwarzenburg

vrijdag 24 juli 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Optioneel, Eindhoven

donderdag 25 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hele mooie uniforme steen. slijpsnelheid met slurry gemiddeld. erg scherp met enkel schoon water. waarschijnlijk een la veinette of misschien een la dressante steen. 1 hoek is schuin afgeslepen, maar dat scheelt misschien 3mm oppervlak op het smalste stuk. onderaan is hij wel 60x200. erg mooi homogene steen, vertoont geen enkele verkleuringen als hij droog is, bij het opdrogen zijn 2 strepen over de lengterichting te zien die meer water hebben opgenomen, maar voor dit formaat steen heeft hij erg weinig afwijkingen. op het schuine hoekje na valt erg weinig op te merken behalve dat de steen verassent homogeen is. maak er wel een kistje voor, want stenen van dit formaat zullen niet voor eeuwig uit de berg blijven komen. ik heb zelf de hoeken nog iets verder afgerond, en een "slurry steentje" verlengt de levensduur van je steen ook. ik ben erg tevreden met mijn steen, maar ze zijn allemaal anders en uniek.


MT Thoben, Amsterdam

woensdag 15 oktober 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima slijpsteen. Voldoet aan mijn verwachtingen. Het eerste gebruik voor mijn open scheermes leverde een vlijmscherp resultaat. Ook voor de keukenmessen een prima product. De levering was snel en goed verpakt. Naast deze wetsteen ook in België een kleine slijpsteen 'Coticule bout' van hetzelfde materiaal besteld om slijpmelk te kunnen maken - deze was helaas hier niet beschikbaar. Meteen ook een houten op maat gemaakte opbergdoos voor deze steen meebesteld voor net opbergen.


Rolf , Bamberg

vrijdag 1 augustus 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

sergeH, paturages

dinsdag 20 mei 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

JADOT André, MONTAUBAN

donderdag 6 december 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bert, Mechelen

donderdag 8 november 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ideaal voor een superscherpe afwerking van je slijpwerk.


12much, Heerhugowaard

dinsdag 30 oktober 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig fijne steen. De lengte en breedte zijn ideaal voor zowel mijn koksmessen als mijn 7/8 open scheermes. Vergeet niet om de Naniwa Nagurasteen erbij te bestellen. Zowel deze steen als de Belgische blauwe brokken halen hun fabuleuze slijp en polijsteigenschappen uit de sludge. Die kun je binnen seconden met de Naniwa Nagurasteen tevoorschijn halen. Verder snelle service, meteen antwoord op vragen, levertijd 3 weken eerder dan beloofd. (speciale bestelling)De prijs is nog door niemand geevenaard, zelfs niet waar ze deze stenen uit de berg zagen:-)


Artikelnummer ARCCST213

Reviews voor Coticule Standard 200 x 60 mm

Ardennes Coticule

26 Reviews
€ 209,95
€ 220,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland