Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Southern Grind zakmessen

Nieuws

Nieuw: Southern Grind zakmessen

Southern Grind maakt geweldige zakmessen en vaststaande messen. Allemaal gemaakt in hun werkplaats in Georgia, Verenigde Staten. Ze gebruiken premium materialen als titanium en erg mooi carbonfiber. Opvallend zijn ook de Ghost Jade G10-greepdelen. Die zien er echt spectaculair uit.

4fe2IVe0lUo

Je vraagt je misschien af hoe Southern Grind zich dan onderscheidt van andere merken. Allereerst worden alle messen van Southern Grind gekenmerkt door uitstekende ergonomie. Wanneer je een SG-mes vast hebt voelt het meteen goed. De randjes van de grepen netjes afgerond en grip aangebracht precies daar waar je het nodig hebt. De afwerking van de messen is echt formidabel. Ze lopen lekker, zeker wanneer ze wat ingelopen zijn.

Daarnaast heeft Southern Grind ook nog eens een verantwoord karakter. De vaststaande messen van 8670M-staal worden gemaakt van gerecyclede cirkelzaagbladen. Oprichter van Southern Grind, Zac Brown, is een gevierd folkartiest in de Verenigde Staten met meerdere Emmy’s op zijn naam. Met de opbrengsten uit zijn muziek en de verkoop van zijn messenbedrijf bouwt hij aan zijn droom: Camp Southern Ground. Een zomerkamp voor kinderen met een emotionele of sociale problemen. Wij vinden Southern Grind echt een topmerk. Net even anders dan andere merken en absolute topkwaliteit. Wat vind jij het meest interessante Southern Grind mes?