Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Ruike messen! Ongekende prijs-kwaliteitverhouding

Nieuws

Nieuw: Ruike messen! Ongekende prijs-kwaliteitverhouding

Nieuw in ons assortiment: Ruike messen! Prima messen van goede materialen, tegen een enorm scherpe prijs. De lemmeten zijn gemaakt van roestvast Sandvik 14C28N-staal. Een goede messenstaalsoort die goed zelf na te slijpen is. Voor de handgrepen gebruikt Ruike RVS of G10. Opvallend is dat ze het voor elkaar krijgen sommige modellen in RVS ook nog eens van kamers aan de binnenkant van de greep te voorzien. Ongekend voor messen in deze prijsklasse.

Ruike is een perfect merk voor iedereen die een goed en betrouwbaar mes nodig heeft voor dagelijks gebruik. Niet te duur, dus je hoeft niet bang te zijn hem daadwerkelijk te gebruiken. Prima messen, prima prijzen. Dat is Ruike.

Waar komt Ruike ineens vandaan?

Je vraagt je misschien af waar zo’n interessant merk ineens vandaan komt. Nou, iedereen kent de zaklampen van Fenix wel. Ruike is het nieuwe zakmesmerk van Fenix. Dat verklaart een hoop. Fenix staat voor kwaliteit en voor Ruike geldt hetzelfde. Supergoede kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Het enige dat scherper is, is de scherpte van de snedes. Momenteel hebben we de eerste 12 modellen binnen: 4x vaststaand en 8x zakmessen. Binnenkort verwachten we nog veel meer Ruike-messen in ons assortiment.

Wij zijn super enthousiast over deze nieuwe messen. Wat vind jij van deze nieuwe toevoeging?