Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: de Leatherman Wingman met extra stevige nylon foedraal

Nieuws

Nieuw: de Leatherman Wingman met extra stevige nylon foedraal

De Leatherman Wingman is al tijden lang een van de meest populaire op de markt. Hij biedt bijna alle gereedschappen die zijn grote broer, de Leatherman Wave, ook heeft. Maar dan voor een wat aangenamere prijs.

Hij leek even te verdwijnen, die goede oude Leatherman Wingman. Maar gelukkig deed Leatherman dat alleen maar om sterker terug te komen. De Wingman 4000-NS wordt nu namelijk geleverd met een supersterke nylon foedraal.

De klittenbandsluiting heeft het veld geruimd voor een stalen drukknoop. Lekker groot en sterk, zodat hij jarenlang mee gaat. Ook het type nylon is aangepast. Het is nog wat dikker en steviger dan de vorige foedraal, wat wederom de duurzaamheid ten goede komt. Eigenlijk is het dezelfde foedraal die ook bij de nieuwe Leatherman Wave Plus geleverd wordt, maar dan een slag kleiner.

De Leatherman Wingman was al een populaire optie voor relatiegeschenken. Ook voor bedrijven die hun medewerkers een multitool geven is de Wingman vaak een dankbare keuze. Zeker nu de Wingman met zijn nieuwe foedraal nog langer mee gaat.

Leatherman Wingman 4000-NS
De Leatherman Wingman met stevige nylon foedraal