Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Kizer zakmessen, premium maar voordelig geprijsd

Kizer zakmessen zijn spiksplinternieuw in het knivesandtools assortiment. Kizer maakt zakmessenvan hoogwaardige materialen, voorzien van premium features. Bijkomend voordeel is de ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor heb je dus zakmessen met lemmeten van S35VN-staal, titanium handgrepen met stalen lockbar inserts en keramische kogellagers + detent balls voor zeer schappelijke prijzen. Flippen doen ze als een gek: die kogellagers laten het lemmet letterlijk op rolletjes lopen. De afwerking is top en de ontwerpen zijn gemaakt door veelal Amerikaanse en Europese ontwerpers.

Kizer doet alles net even anders. Niet alleen puur tactisch of pure herenmesjes, maar stijlvolle zakmessen met een twist, die stevig gebruik niet uit de weg gaan. Het mag dan wel een Chinees merk zijn, wij zijn ontzettend onder de indruk door de uitstekende bouwkwaliteit en afwerking. Daar kan menig Europees of Amerikaans merk nog wat van leren! En dat voor deze prijs!

Kizer Vanguard: dezelfde ontwerpen, maar dan nog voordeliger

Naast de normale Kizer-zakmessen heeft Kizer recent de voordeligere Vanguard-serie op de markt gebracht. De westerse ontwerpen die we van de normale messen kennen, maar dan vriendelijker geprijsd. Stalen liners, G10 handgrepen en lemmeten van Japanse VG10-staal. Ontzettend goede zakmessen, met de gunstige prijs-kwaliteitverhouding die we van Kizer kennen.

Binnenkort krijgen we nog meer messen uit de Kizer-collectie. Wat vinden jullie van deze nieuwe zakmessen? Welk ontwerp spreekt jullie het meest aan?