Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws CRKT-zakmessen: betaalbaar met een custom-made gevoel

Nieuws

CRKT-zakmessen: betaalbaar met een custom-made gevoel

CRKT-zakmessen zijn stoer, solide en veelzijdig in te zetten. Perfect voor elke outdoor activiteit of bushcraftdag die op je planning staat. CRKT is zo'n 20 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van eigen messen en tools. De oprichter, Rod Bremer, heeft eerst jarenlange ervaring opgedaan bij andere messenmerken alvorens hij de stap maakte naar een eigen lijn. 

CRKT staat bekend om zijn bruikbare messen. Je merkt aan alles dat de messen ook door gebruikers gemaakt zijn. Dit uit zich onder andere in de hoeveelheid innovaties en patenten die CRKT op zijn naam heeft staan. Onder andere het FireSafe systeem en de OutBurst-assist zijn van hun hand. Twee unieke systemen die het openen en sluiten van het zakmes aanzienlijk eenvoudiger maken. 

Bijzonder aan de CRKT-zakmessen is dat veel modellen door bekende designers worden ontworpen. Hierdoor krijgen de zakmessen een custom-made gevoel, alsof ze speciaal voor jou gemaakt zijn. Toch blijven de vouwmessen uitstekend betaalbaar. Dankzij de stevige materialen en duurzame scharnieren die gebruikt worden heb je van een CRKT-mes jarenlang plezier! 

Al onze CRKT-zakmessen vind je hier.