Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw in het assortiment: Otter Messer!

Wie is Otter messer?

Otter is een Duits messenmerk met een lange geschiedenis. Het begon in een kleine slijperij op waterkracht aan de Königsmühle in Solingen. Het jarenlange familie bedrijf is in 2011 overgenomen door een messen enthousiast genaamd Frank Rommel. De messen van Otter weerspiegelen nog altijd het traditionele verleden van het bedrijf.

Waar staat Otter messer om bekend?

De messen van Otter staan bekend om het feit dat een enorm groot deel van de productie nog altijd met de hand gedaan wordt. Dit geeft Otter messen hun geroemde, authentieke uitstraling. Doordat ieder mes met de hand wordt geproduceerd en is voorzien van natuurlijke handgreepmaterialen zijn ze stuk voor stuk uniek. Prachtige herenmessen die al eeuwenlang onveranderd zijn.

Waar komt Otter messer vandaan?

De messen van Otter worden na al die jaren nog steeds geproduceerd in Solingen, Duitsland. Met veel passie en liefde wordt ieder mes gekeurd voordat het de fabriek verlaat. De naam Otter is afkomstig van de visotters die vroeger aan de oevers van de beken en rivieren in het Bergse Land leefden.