Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw in het assortiment: Kansept Knives!

De messenindustrie in China is booming! Jaarlijks doen nieuwe merken hun intrede in de messenwereld. Zo ook Kansept die in 2020 zijn deuren opende. Wij hebben Kansept recent toegevoegd aan ons assortiment! Maar wat voor messenmerk is het?

Wie is Kansept?

Het merk is opgericht in 2020 door Kim Ning: voormalig production manager en designer van Kizer Knives. Kansept zit net als veel andere Chinese messenmerken in het messenmekka van China: Yangjiang. Het merk heeft tientallen jaren ervaring in de messenindustrie. Ze werken alleen met de beste en meest getalenteerde vakmensen en hebben een eigen Research & Development afdeling.

Innovatieve messen met een visie op de toekomst

De naam ‘Kansept’ is afgeleid van het woord ‘concept’. De basis van ieder mes. Kansept kijkt naar de toekomst. Ze volgen de laatste trends op het gebied van materialen en pionieren de nieuwste productiemethodes. Om zo het beste van het beste op de markt te zetten. Hun motto is dan ook: "We don't just make knives, We make knives better".

Kansept T serie en K serie

De focus bij Kansept Knives ligt vooral op EDC-messen: handige messen voor alledaags gebruik. Kansept maakt onderscheid tussen budgetvriendelijke en premium zakmessen. Producten met een K in het productnummer zijn onderdeel van de K-serie. Dit zijn de meest premium Kansept-messen met hoogwaardige materialen als damaststaal, CPM S35VN-staal, titanium en zelfs Timascus: een soort van damaststaal van titanium.

Producten met een T in het productnummer zijn onderdeel van de T-serie. Deze producten zijn vervaardigd van degelijke materialen als G10, micarta, D2-staal en 154CM-staal. Deze messen zijn goedkoper dan messen uit de K-serie maar zeker niet minder functioneel!

Benieuwd naar wat Kansept te bieden heeft? Bekijk hier alle Kansept-messen!