Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Verrekijkers & scopes Leica Leica Noctivid verrekijkers

Verrekijkers & Scopes

Leica Noctivid verrekijkers: fenomenale kijkervaring

De Leica NOCTIVID verrekijkers zijn compact en elegant, maar daarnaast ongelooflijk robuust en duurzaam. Dat maakt deze kijkers ideaal voor het dagelijks gebruik. De NOCTIVID is een bundeling van de best denkbare technologieën en nieuwste innovaties. Zo heeft Leica de 12 lenzen in de verrekijker voorzien van de hoogste kwaliteit coating. Hiermee bereikten ze een erg hoge lichttransmissie van maar liefst 92%. Het resultaat is een helderheid waar je 'u' tegen zegt! De AquaDura-coating beschermt de lens tegen krassen en slijtage. Leica toont met de NOCTIVID wederom aan dat ze tot de absolute top behoren. 

De Leica NOCTIVID: kampioen van het licht

De naam NOCTIVID is afkomstig van noctua, een soort steenuil die overdag actief is. De naam is een metaforische verwijzing naar het uiterst innovatieve baffle/diafragma-systeem. Dit systeem minimaliseert strooilicht en zorgt voor een maximale contrastwaarde. Zeker in gebieden met veel zonlicht biedt dit unieke systeem bijzonder veel meerwaarde.

Leica verrekijkers: het neusje van de zalm

Leica is een naam die het hart van liefhebbers van optiek sneller doet slaan. Sinds de start van de onderneming in 1869 heeft Leica veel optische apparatuur gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De verrekijkers van Leica zijn volkomen terecht, bekend over de hele wereld.