Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Klean Kanteen TKPro thermosflessen

Klean Kanteen begint het nieuwe jaar goed met een nieuwe serie thermosflessen, de Klean Kanteen TKPro-serie. En wij zijn enthousiast. Zoals je van Klean Kanteen mag verwachten combineren de flessen functionaliteit met een prachtig nieuw design. Maar wat de drinkflessen echt uniek maak is het 360° schenksysteem en de geïsoleerde deksel. Met de TKPro-serie is Klean Kanteen echt de koploper onder de thermosflessen.

Deze dubbelwandige thermosflessen houden warme dranken tot wel 38 uur warm en koude dranken tot wel 100 uur koud. Deze uitstekende prestaties komt door de innovatieve dop en de geïsoleerde deksel, die tevens als drinkbeker gebruikt kan worden. Het ontwerp van de afsluitbare dop is briljant. De TKPro beschikt over het nieuwe TK Closure ontwerp dat de beste thermische prestaties biedt voor zowel warme als koude dranken. Een ander groot voordeel van dit schroefdraadsysteem is dat je de dop enkel een stukje los hoeft te draaien en je kan beginnen met schenken. Geen gedoe meer met losse doppen dus.

Roestvrijstalen dop en deksel, tevens te gebruiken als drinkbeker
Schenken zonder de dop volledig los te draaien

De TKPro is verkrijgbaar in 3 formaten (0,5L, 0,75L en 1 L) en 2 kleuren, zwart en roestvrijstaal.

  • De 0,5 liter flessen houden dranken tot 20 uur warm en tot 75 uur koud

  • De 0,75 liter flessen houden dranken tot 28 uur warm en tot 90 uur koud

  • De 1 liter flessen houden dranken tot 38 uur warm en tot 100 uur koud

De flessen zijn 100% vrij van plastic, BPA en PFTE. De gekleurde flessen zijn afgewerkt met een duurzame, chipbestendige Klean Coat die veilig is voor mens en milieu. Daarnaast werkt Klean Kanteen nauw samen met hun producent om aan de strenge milieueisen te voldoen. Dit ter bescherming van de wereld, water en lucht en het verlagen van de invloeden van het productieproces. De stijlvolle flessen zijn geschikt voor elk outdoor avontuur, sportuitdaging of gewoon voor dagelijks gebruik. Er is een Klean Kanteen voor iedereen.

De nieuwe Klean Kanteen TKPro-serie is vanaf nu bij ons verkrijgbaar!