Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Halloween fotowedstrijd

De meest griezelige feestdag van het jaar staat weer om de hoek. Omdat wij met Halloween niemand alleen in het donker willen laten, geven wij deze week een ijzingwekkend groot cadeau weg aan één gelukkige winnaar!

Wat er valt te winnen? In dit angstaanjagend coole pakket zit een stoere Zero Tolerance 0095BW, een Fenix E16 zaklamp voor de donkere avonden, en een robuuste Tops Knives XcEST Alpha. Met deze geweldige Halloween-uitrusting ben je helemaal voorbereid!

De regels zijn akelig simpel:

  • Maak een foto van je favoriete Knivesandtools product in een Halloween-setting. Meerdere foto’s per persoon toegestaan.
  • Plaats deze op Instagram met de hashtag #HaveAKnivesandtoolsHalloween
  • Like onze foto en volg ons Knivesandtools-account op Instagram.

That’s it! De meest creatieve foto wint. De winnaar wordt de dag na Halloween gekozen en gedeeld op onze social-media!

Om alvast in de stemming te komen verkleden wij onze social-media de hele week met Halloween geïnspireerde foto’s en producten. Veel geluk, en spook er op los!

Doe mee op Instagram

De foto moet zelfgemaakt zijn. Plagiaat is niet toegestaan. Open voor deelnemers wereldwijd. Meerdere foto’s per persoon toegestaan. Wij behouden het recht zelf een inzending te kiezen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Door je foto in te zenden geef je Knivesandtools toestemming voor gebruik voor commerciële doeleinden. Uitgesloten voor medewerkers van Knivesandtools en hun naasten.